Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
L’estiu dels regidors de Barcelona: de Galícia al Pirineu passant per la Costa Brava
  • CA

Els regidors de Barcelona estan de vacances aquest mes d’agost. No tots ni alhora, és clar: cada partit ha mantingut ‘de guàrdia’ algun electes, en especial en el cas del govern. Els integrants dels grups municipals s’han alternat per escapar-se uns quants dies a descansar uns dies lluny de la capital catalana, aprofitant que aquest mes no hi ha comissions ni plenari. Alguns han viatjat i fins i tot han presumit de vacances a les xarxes socials.

El més prolífic en instantànies vacacionals ha estat el tinent d’alcaldia Jaume Collboni (PSC), que ha fet públiques a Instagram les seves estades a Galícia i Eivissa. Menjar pop, pescar a alta mar o contemplar capvespres han estat alguns dels petits plaers que ha retratat.

View this post on Instagram

What else? #foodie #seafoodlover #summermood?

A post shared by Jaume Collboni (@jcollboni) on

View this post on Instagram

Fish&friends ??? #summertime

A post shared by Jaume Collboni (@jcollboni) on

View this post on Instagram

#summermood?

A post shared by Jaume Collboni (@jcollboni) on

L’alcaldessa Ada Colau (Bcomú) ha mostrat diverses imatges de les seves vacances en família, la majoria de vegades sense revelar l’indret exacte, tot i que s’intueix que ha triat una escapada rural de proximitat. Ha ensenyat en un vídeo com es divertia el seu fill perseguint ovelles amb una bicicleta rosa, juntament amb un grup d’amics. O com menjava un gelat al costat de la carretera, un moment que segons ella és molt representatiu de la “working class”.

La tinenta d’alcaldia Janet Sanz també ha preferit airejar-se a la muntanya. Concretament al Pirineu d’Osca. És la seva província natal, de fet, ja que va néixer i va passar part de la infantesa a Tamarit de Llitera. També s’ha escapat a la Selva d’Irati (Navarra), des d’on ha lluït la seva passió per la bicicleta. Una altra regidora originària i enamorada d’Osca és la regidora de Comerç, Montserrat Ballarín (PSC), nascuda a la localitat de Graus.

L’oposició també ha gaudit de temps lliure. Ernest Maragall (ERC), per exemple, ha passat uns dies a la Cerdanya i ha trobat temps per jugar a escacs amb els néts. Neus Munté (JxCat) ha triat Sant Martí d’Empúries i la Costa Brava. No gaire lluny, a Sant Feliu de Guíxols, hi havia els regidors Ferran Mascarell (JxCat) i Marilén Barceló (Cs). Luz Guilarte (Cs) va explicar en una entrevista al TOT Barcelona que es quedaria a Barcelona i aprofitaria per visitar llocs turístics on sempre sol haver cua, com el Museu Picasso o el Poble Espanyol.

View this post on Instagram

Frec a frec!! Escacs d'estiu amb un dels meus nets!

A post shared by Ernest Maragall (@ernest.maragall) on

Neus Munté, de vacances a la Costa Brava / Instagram

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa