Les inscripcions a la Diada s’esgoten en 2 dels punts clau a Barcelona

Sants i Letamendi han omplert l'aforament habilitat per adaptar la protesta al context de pandèmia

Les inscripcions a les mobilitzacions previstes per a la Diada han desbordat les previsions en alguns punts on es faran manifestacions. En concret, són 13 els llocs on l’aforament s’ha superat, del total de 100 habilitats arreu del país. En el cas de Barcelona, la concentració a la plaça Letamendi, on està ubicada l’agència tributària espanyola, i a Sants han arribat al màxim d’aforament marcat pel context de pandèmia mundial.

La Diada d’enguany comptarà amb protestes organitzades per Assemblea Nacional Catalana (ANC), Òmnium i l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) i buscarà que Catalunya faci “la mobilització adaptada a la Covid-19 més gran d’Europa”. Malgrat tot, la situació d’emergència sanitària ha fet de l’edició d’enguany la més atípica fins ara, i el Govern ja ha anunciat que no hi assistirà.

Sants, on hi ha més capacitat de manifestants, i Letamendi, on es faran més parlaments, són dos punts clau de la mobilització a la capital catalana. En un comunicat, l’ANC ha anunciat que “gràcies a la resposta bona de voluntaris i assistents, algunes assemblees de l’entitat estan estudiant vies per ampliar l’aforament previst”.

Més informació

Nou comentari