Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Borràs reafirma l’aposta per Trias per recuperar l’alcaldia de Barcelona
  • CA

La presidenta suspesa del Parlament, Laura Borràs, també veu Xavier Trias com el millor candidat de Junts per Catalunya a l’alcaldia de Barcelona. Així ho ha apuntat aquest dilluns en una entrevista a La 2, on ha remarcat que l’exbatlle pot liderar el canvi d’etapa a la capital catalana que reclama al seu parer la ciutadania.

No és que m’agradi com a candidat, sinó que m’agrada com a alcalde“, ha assenyalat Borràs sobre Trias, de qui ha destacat la feina que va dur a terme al capdavant del consistori barceloní. La presidenta suspesa del Parlament considera que els veïns tenen molt present la trajectòria de l’exbatlle i que hi ha una certa voluntat de compensar el fet que Trias fos “apartat” de l’alcaldia amb “males arts”, en referència a la victòria dels comuns a les eleccions del 2015 després d’una campanya electoral marcada per maquinacions de les clavegueres de l’estat.

Pel que fa a la lluita entre les diferents formacions per arravatar la vara de batllessa a Ada Colau, Borràs veu en Junts per Barcelona l’única opció capaç d’oferir a la ciutadania aquest canvi, ja que altres partits com el PSC o ERC han apostat per “governar amb Colau” o bé “fer-li de crossa”.

Una candidatura encara a l’aire

Precisament, Trias va ser un dels protagonistes aquest diumenge de la manifestació de la Diada d’aquest 2022 impulsada per l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), on va ser rebut amb crits “d’alcalde, alcalde”. Cal recordar que l’exbatlle va tornar a primera línia la setmana passada quan va assenyalar que en una entrevista a El Matí de Catalunya Ràdio només presentarà la seva candidatura a l’alcaldia de Barcelona si veu que té “possibilitats de guanyar”.

“Faré una enquesta i si tinc possibilitats em presentaré, i si no, no. No té sentit que em presenti si no tinc possibilitats de guanyar”, assegurava l’exalcalde barceloní, que remarcava que no prendrà una decisió fins “tot es tranquil·litzi”. “No m’interessa ser una figura enmig d’un desordre; aclariu la discussió i després en parlem”, insistia Trias.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa