Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
[VÍDEO] Trias, rebut amb crits d'”alcalde, alcalde” a la manifestació de la Diada
  • CA

Xavier Trias ha estat rebut amb crits d'”alcalde, alcalde” a la manifestació de la Diada 2022 de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) aquest tarda a Barcelona. Trias, que encara ha de decidir si es presenta per Junts a les eleccions municipals del 2023 per Barcelona, ha participat a la manifestació que ha arrencat a les 17.14 a l’Avinguda del Paral·lel de la capital catalana.

Tot i haver descartat mesos enrere la possibilitat de tornar a presentar-se com alcaldable, quan Elsa Artadi es va retirar de la cursa electoral per raons personals, finalment Trias va obrir la porta a ser el candidat de Junts per Barcelona de nou. Trias va ser desplaçat de l’alcaldia el 2015 pels Comuns d’Ada Colau, després d’una campanya que es va veure afectada per maquinacions de les clavegueres de l’estat.

Trias, al costat de Turull i altes membres de Junts

Trias s’ha afegit a la resta de companys de partit que s’han unit a la marxa aquesta tarda a Barcelona malgrat que la convocatòria té un elevat component de retret als partits polítics. Trias ha salut el secretari general del partit, Jordi Turull, el vicepresident del Govern, Jordi Puigneró, i el conseller d’Economia i Hisenda, Jaume Giró, entre d’altres.

No serà fins després del debat de política general que Trias prendrà una decisió sobre les municipals. L’exalcalde ha manifestat que només es presentarà si té possibilitats de guanyar i si hi ha “ordre” al seu partit.

Cap candidat a l’alcaldia de Barcelona ha participat a la manifestació de l’ANC. Ernest Maragall, d’ERC, va secundar Pere Aragonès i no s’ha afegit la marxa. Tampoc hi participa l’alcaldessa, Ada Colau. Altres partits no hi participen per estar-hi en contra, Cs, PSC, PP o Valents. La manifestació ha recorregut el Passeig Colom fins a l’Avinguda del Marquès de l’Argentera, on han arrencat les actuacions i els parlaments.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Barceloní a setembre 12, 2022 | 08:31
    Barceloní setembre 12, 2022 | 08:31
    Doncs crec què, si triem Trias, no serà pas una bona tria.
  2. Icona del comentari de: BCN a setembre 12, 2022 | 13:26
    BCN setembre 12, 2022 | 13:26
    A veure si guanya aquest home, que almenys aquest s'estima la ciutat i catalunya, no com la barroera Colau. Qualsevol cosa menys ella si us plau. Jo votaré a Trias si es presenta, el prefereixo abans que l'avi Maragall.
  3. Icona del comentari de: FRANK a setembre 12, 2022 | 18:56
    FRANK setembre 12, 2022 | 18:56
    ENDAVANT TRIAS. Barcelona està a punt d´un atac col·lectiu d´ESQUIZOFRÈNIA

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa