Barcelona està dividida en dos. La reelecció d’Ada Colau com a alcaldessa suma tants detractors com defensors. Segons una enquesta elaborada per Gesop per a El Periódico, el 43,6% dels barcelonins no estan contents amb la continuïtat de Colau, mentre que un 43,2% estan satisfets. La resta, un 13,1%, no té opinió al respecte. La divisió també és generacional. Els menors de 44 anys veuen majoritàriament amb bons ulls el segon mandat de l’alcaldessa, mentre que per sobre el suport baixa molt.

Pel que fa als partits, els seguidors dels comuns són els més satisfets (95%) i únicament els de la CUP (55%) donen suport majoritari a Colau. Entre els votants del PSC, que des d’aquesta setmana ja és soci de govern de BComú, el resultat està més dividit: un 47% està a favor i un 34,7% en contra. ERC (57,5% d’insatisfets), Cs (61,3%) i JxCat (70,7%) són els tres partits menys favorables a la reelecció de Colau i la formació taronja és la que registra menys partidaris (7,3%) i més indecisos (31,3%).

Sorprenentment, cap entrevistat ha declarat la seva simpatia pel PP que encapçala Josep Bou, que aquest mandat tindrà dos regidors.

Comentaris

  Què es pot pensar d'una ciutat... Juliol 12, 2019 | 23:29
  ... que fa alcaldessa una indocumentada, sense ofici ni benefici, que encara és hora que es guanyi les garrofes honradament? Som en els temps de Gran Hermano, OT i Ana Rosa. Què hi farem?
  Logico. Juliol 13, 2019 | 11:02
  Pues todo normal, si hubiera salido el viejo pues seria lo mismo, cuarenta y tantos a favor y cuarenta y tantos en contra, normal.
  cathiels Juliol 13, 2019 | 12:02
  No entenc com la gent pot votar a un equip que ho han fet tan malament. Han destrossat Barcelona.
  Ferran Juliol 13, 2019 | 13:36
  Claro, como declaró que era ambidextra.....

Nou comentari

Més notícies

La CUP assegura que el pacte Colau-Collboni impedirà les polítiques transformadores

Són especialment crítics amb la designació d'Albert Batlle com a tinent d'alcalde de Seguretat
La Guàrdia Urbana, fa uns mesos, ocupant el vestíbul de l'intercanviador de Renfe per evitar el top manta / A.L.

El govern Colau-Collboni farà equilibris en l’àmbit de la seguretat

El text del pacte és una peça d'orfebreria de concessions mútues però els programes electorals reflecteixen posicions molt diferents i l'alcaldessa no li traurà l'ull de sobre a Batlle