Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La Generalitat fa teletreballar de nou als funcionaris de Barcelona

El Govern ha habilitat també cinc dies de teletreball per al personal de la Generalitat que tingui la seva residència o presti serveis en els centres de la ciutat de Barcelona, els municipis de la primera corona metropolitana i a la comarca de la Noguera. S’estenen així les mateixes mesures preses aquesta setmana per als treballadors públics de la ciutat de Lleida i diversos municipis del Segrià, i en els barris de la Torrassa, la Florida i Collblanc de l’Hospitalet de Llobregat.

Una decisió que s’ha pres arran dels brots de coronavirus i les noves mesures de restricció. Dins el perímetre afectat, només es podran prestar serveis presencials quan no sigui possible el treball a distància, segons ha anunciat el Departament de Presidència.

D’aquesta manera, el Govern reactiva les mesures organitzatives i de seguretat previstes per a la fase 0 de la reincorporació per al personal de la Generalitat dels territoris on s’han adoptat mesures especials en matèria de salut pública per a la contenció de brots epidèmics de la covid-19.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa