Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La Generalitat fa teletreballar de nou als funcionaris de Barcelona
  • CA

El Govern ha habilitat també cinc dies de teletreball per al personal de la Generalitat que tingui la seva residència o presti serveis en els centres de la ciutat de Barcelona, els municipis de la primera corona metropolitana i a la comarca de la Noguera. S’estenen així les mateixes mesures preses aquesta setmana per als treballadors públics de la ciutat de Lleida i diversos municipis del Segrià, i en els barris de la Torrassa, la Florida i Collblanc de l’Hospitalet de Llobregat.

Una decisió que s’ha pres arran dels brots de coronavirus i les noves mesures de restricció. Dins el perímetre afectat, només es podran prestar serveis presencials quan no sigui possible el treball a distància, segons ha anunciat el Departament de Presidència.

D’aquesta manera, el Govern reactiva les mesures organitzatives i de seguretat previstes per a la fase 0 de la reincorporació per al personal de la Generalitat dels territoris on s’han adoptat mesures especials en matèria de salut pública per a la contenció de brots epidèmics de la covid-19.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa