Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
L’actor i polític de Cs Toni Cantó considera “un drama” que Colau sigui alcaldessa
  • CA

El portaveu de Ciutadans a les Corts Valencianes, Toni Cantó, ha assenyalat avui que la reelecció d’Ada Colau com a alcaldessa de Barcelona “és un drama”. Així s’ha pronunciat, a preguntes dels mitjans de comunicació, abans d’assistir a la presa de possessió del socialista Ximo Puig com a president de la Generalitat Valenciana aquest diumenge.

“Per a mi, que Ada Colau sigui una altra vegada al capdavant de l’Ajuntament de Barcelona és un drama per dues raons”, ha detallat. La primera, és que no li agrada que “el populisme governi Barcelona” perquè creu que la ciutat “és molt pitjor des que la governa Ada Colau”.

I la segona raó és que considera que “quan Ada Colau ha hagut de triar entre constitucionalisme i independentisme, sempre s’ha posat del costat de l’independentisme, que és el que sol fer Podem”.

Més notícies
El portaveu parlamentari de Cs, Carlos Carrizosa, en una imatge recent / ACN
Cs critica Valls per haver investit Colau però vol seguir amb ell
Notícia: Cs critica Valls per haver investit Colau però vol seguir amb ell
Comparteix
El portaveu parlamentari del partit d'Albert Rivera diu que comparteixen "valors i programa" amb l'exprimer ministre francès
Ponsatí, després de l’operació Valls a Barcelona: “No som el 80%”
Notícia: Ponsatí, després de l’operació Valls a Barcelona: “No som el 80%”
Comparteix
L'exconsellera insta a reflexionar sobre el suport de l'exprimer ministre francès a la líder dels comuns per ser alcaldessa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa