Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
JxCat exigeix que es mantinguin les ajudes a entitats animalistes
  • CA

El portaveu de JxCat a l’Ajuntament de Barcelona, ​​Jordi Martí, ha demanat aquest divendres al govern municipal que mantingui les subvencions a entitats que treballen pel benestar animal, i no només les de les plataformes gateres. En un comunicat, Martí ha recordat que totes les entitats duen a terme “un gran treball complementari, i sovint supletori al qual porta a terme l’Ajuntament”. Per aquest motiu ha demanat una rectificació.

“Que es mantinguin les ajudes a les entitats gestores de la colònies de gats urbans no és excusa per retirar el suport a la resta, i menys en el context d’un pressupost municipal expansiu”, ha afegit el regidor. Fonts municipals han explicat a Europa Press que, abans de prendre la decisió, es va parlar amb les entitats que s’havien presentat a l’anterior convocatòria –haguessin rebut subvenció o no– per informar sobre la situació.

Les mateixes fonts han explicat que “tenint en compte que la quasi totalitat de les subvencions eren per a entitats gateres, semblava més oportú fer una convocatòria específica”, i han afegit que cap entitat va mostrar reticències ni es va manifestar en contra de la decisió.

El consistori preveu que per a aquesta convocatòria la quantitat destinada creixi prop d’un 10% respecte de la de l’any passat “ja que el govern municipal reconeix la important tasca que les entitats realitzen pel benestar” dels gats forals.

Més notícies
Neus Munté, al seu despatx durant l'entrevista / Jordi Play
Neus Munté i Marina Geli tanquen la llista de JxCat pel 14-F a Barcelona
Notícia: Neus Munté i Marina Geli tanquen la llista de JxCat pel 14-F a Barcelona
Comparteix
Marina Geli, Pilarín Bayés, Ada Parellada, Magda Oranich i Eduardo Reyes, també a la papereta
La presidenta del grup municipal de JxCat, Elsa Artadi, durant una entrevista / Europa Press
Artadi: “Ja s’està veient” a Barcelona l’opció d’un tripartit al Govern
Notícia: Artadi: “Ja s’està veient” a Barcelona l’opció d’un tripartit al Govern
Comparteix
La vicepresidenta de JxCat creu que "ja s'està veient" a la capital l'entesa entre ERC, PSC i els comuns

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa