Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
JxCat, ERC i els comuns aproven tornar a penjar el llaç groc a la Diputació
  • CA

El ple de la Diputació de Barcelona ha aprovat aquest dijous una moció de JxCat a favor de tornar a penjar el llaç groc a favor dels presos polítics a la façana de la seu, a la rambla Catalunya.

La iniciativa s’ha aprovat amb els vots de JxCat, ERC i els comuns, però fonts de la Diputació han informat a Europe Press que la decisió no s’executarà automàticament, sinó que depèn d’un dictamen de la secretaria general de la corporació, presidida per la socialista Núria Marín, que va ser qui va fer treure el símbol al principi del mandat, al juliol.

[r:1]

La votació es produeix l’endemà que esclatés una guerra sorda de llaços grocs a l’Ajuntament de Barcelona, ja que el districte de les Corts, on el regidor és Xavier Marcé, del PSC, el va fer retirar. Hores després, l’Ajuntament responia a la petició feta per Cs que el llaç de la casa gran, a la plaça Sant Jaume, no es retirarà si no ho demana la Junta Electoral Central.

Més notícies
Geometria variable de l’Ajuntament amb els llaços grocs en edificis municipals
Notícia: Geometria variable de l’Ajuntament amb els llaços grocs en edificis municipals
Comparteix
El govern Colau-Collboni replica a Cs que només el retirarà de la plaça Sant Jaume si ho demana la JEC | Hores abans s'havia retirat a les Corts | Hi ha 4 districtes més on no hi és

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa