Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
JxCat retreu a Colau una retirada exprés de les ofrenes de la Diada

El grup municipal de Junts per Catalunya retreu al govern d’Ada Colau que es retiressin en menys de vint-i-quatre hores les ofrenes florals que es van dipositar durant la Diada al Fossar de les Moreres i al monument de Rafael Casanova. Segons denuncien, aquest any la retirada de les flors en aquests indrets simbòlics es va dur a terme “la matinada de l’11 al 12 de setembre”. En aquest sentit, el portaveu de JxCat a l’Ajuntament de Barcelona, Jordi Martí, pregunta directament a l’alcaldessa quines ordres es van donar als serveis de neteja perquè això passés i reclama saber quin és el motiu que ho va justificar. “A què es deu aquest excés de zel en netejar les ofrenes? No veiem pas aquesta celeritat ni urgències en la neteja de la ciutat”, ha comentat Martí.

L’assumpte es resoldrà de manera oficial a través del prec que Junts per Catalunya ha registrat aquest dilluns i la intenció és demanar al govern municipal que es posicioni davant la possibilitat de fer aquestes ofrenes permanents. La petició de JxCat reclama que “com passa a d’altres estats” es tirin endavant zones d’homenatge continu, que no quedi subjecte només a l’Onze de Setembre. En concret, el grup liderat per Elsa Artadi es refereix al Fossar de les Moreres i al monument de Rafael Casanova com els dos espais que es podrien convertir en punts per “mantenir ofrenes al llarg de l’any”.

També aquest dilluns, Junts per Catalunya ha reclamat altres actuacions de l’ajuntament barceloní. D’una banda, ha assenyalat que als Jardins de Pedralbes cal una “desratització immediata” i ha exigit una auditoria que comptabilitzi les plagues de rates al districte de les Corts, alhora que reclama actuacions per eliminar-les. D’altra banda, la mateixa Artadi s’ha encarregat de denunciar la manca d’informació sobre “l’acord històric” que l’Ajuntament va anunciar i que volia canviar els horaris comercials per permetre més temps d’obertura durant l’estiu, especialment.

Comentaris

 1. Icona del comentari de: Porcs a setembre 13, 2021 | 23:06
  Porcs setembre 13, 2021 | 23:06
  El dissabte duran la manifestació vam poder viure la pudor de Barcelina, nisols dels contenidors, també de les clavegueres. Fa ango ixa , Colau sou ben porcs.
 2. Icona del comentari de: amb comu no podem a setembre 14, 2021 | 08:40
  amb comu no podem setembre 14, 2021 | 08:40
  la frau kolau es una més de la dreta española, cada dia se li veu més el llautó, sobretot des de que va acceptar els vots gratuïts del manuel vals, o que el seu partido formi part del gobierno de españa. La seva obsessió enferrissa en contra de qualsevol cosa, que representi els anhels del poble de Catalunya, passa de toca d'oli. Si fos coherent Barcelona estaria neta com una patena, però no, la brutícia diària als carrers de la ciutat creix cada dia, i aquesta que és molt més important, no fa res per solucionar-la, i excusar-se en l'onada de calor, és de donar fe a que és molt vaga i que el càrrec d'alcaldessa li va molt gran
 3. Icona del comentari de: Guaita-que-fan-ara a setembre 14, 2021 | 09:18
  Guaita-que-fan-ara setembre 14, 2021 | 09:18
  Si fos tan diligent per a netejar moltíssims llocs de la ciutat estan fets una porqueria i animals que són brutícia fins i tot es podria posar alguna medalla de llautó.
 4. Icona del comentari de: Ricard a setembre 14, 2021 | 09:25
  Ricard setembre 14, 2021 | 09:25
  Quan la catalanitat fa nosa a l'equip de govern del Cap i Casal...
 5. Icona del comentari de: Colau ets el frau mes gran que ha tingut Barcelona a setembre 14, 2021 | 10:21
  Colau ets el frau mes gran que ha tingut Barcelona setembre 14, 2021 | 10:21
  La Colau, nomes corre a treure tot allò que te a veure amb Catalunya i els Catalans, com les ofrenes florals, això si, les rates (els animals, no els seus companys) corren pels carrers sense problema, hi ha merda per tot Barcelona, pintades de bandes llatines de delinquents, que fa mesos que hi son, i no corren pas a netejar, ni els multen, la diferencia es, que no son Catalans,
 6. Icona del comentari de: uno que vive en Tabarnia a setembre 14, 2021 | 10:38
  uno que vive en Tabarnia setembre 14, 2021 | 10:38
  es que confon la merda, que aquesta si la conserva perque l,hi recorda a ella mateixa, i les coses bonicas les retira perque l,ofen

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa