JxCat celebra que es doni la “importància que té” a la seguretat en el pacte de govern

El regidor de JxCat Jordi Martí ha destacat que “per fi” es dona la importància que mereix a la seguretat després de saber que el govern Colau-Collboni tindrà una tinença d’alcaldia de Seguretat, en mans del socialista Albert Batlle. Martí ha considerat que, amb aquest gest, els comuns estan reconeixent el seu “fracàs” en la gestió de la inseguretat que pateix Barcelona i que preocupa els barcelonins.

El representant dels postconvergents ha insistit que socialistes i comuns hauran de demostrar que han refet la “confiança” després que l’últim acord a què van arribar es trenqués pel suport del PSC a l’aplicació del 155. Tot i que els líders de les dues formacions que formaran executiu han assegurat que el pacte està blindat, des de JxCat han avisat que al pacte no es tenen en compte les “discrepàncies importants”.

Martí ha afegit que el fet que Colau i Collboni hagin reiterat que volen ser un govern fort i cohesionat significa, “precisament”, que “no ho són”. Pel que fa a la posició dels postconvergents, ha dit que faran una oposició “responsable” i que tenen la “mà estesa” per parlar amb la resta de grups de l’oposició. 

Nou comentari

Més notícies

ERC veu més “desconfiança” que “fortalesa” en el govern Colau-Collboni

Jordi Coronas critica que l'executiu ha nascut amb un "defecte de fàbrica" per la diferència en la defensa dels presos

Valls celebra l’acord Colau-Collboni i el veu “raonable” i “necessari”

Barcelona pel Canvi, la formació de l'ex primer ministre francès, acull "positivament" el pacte