Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
JxCat proposa a Colau crear una oficina de tramitació de llicències d’obres de rehabilitació
  • CA

El portaveu de Junts per Catalunya a Barcelona, Jordi Martí, ha proposat al Govern, encapçalat per Ada Colau, la creació d’una oficina específica de tramitació de llicències d’obres de rehabilitació per acabar amb el retard crònic que acumulen. JuntsxCat defenserà la proposició a la Comissió d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat d’aquest dimarts i centrarà el debat sobre la necessitat d’impulsar les obres de rehabilitació a Barcelona

Com ha assenyalat el regidor Jordi Martí en un comunicat de premsa, “Barcelona està molt distanciada d’altres ciutats europees de primer ordre, pel que fa a la rehabilitació d’edificis; fet que ha de canviar perquè ajuda a la lluita contra el canvi climàtic, en tant que augmenta l’eficiència energètica dels immobles“.

El portaveu ha recalcat que els efectes de la pandèmia han fet que el sector de l’edificació hagi sofert un retrocés greu, “fet que posa en risc un nombre molt important de llocs de treball”. Al mateix temps, “l’aturada de l’activitat dels darrers mesos ha agreujat el retard crònic en la tramitació de llicències d’obres, que ens deixa en una situació insostenible”, ha afirmat Martí.

D’altra banda, la presidenta del grup de JuntsxCat a Barcelona, Elsa Artadi, defenserà, a la mateixa Comissió, un prec dirigit al Govern municipal per reclamar informació sobre la tramitació dels permisos per ampliar les terrasses de bars i restaurants durant el periode de desconfinament i per a la “nova normalitat”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa