Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Joan Ramon Riera, nou regidor del PSC: qui és el nou electe i de quines àrees s’ocuparà
  • CA

L’alcaldessa, Ada Colau, ha presidit aquest matí l’acte de presa de possessió de Joan Ramon Riera com a nou regidor de l’Ajuntament de Barcelona pel PSC, en substitució de Marga Mari-Klose, que ha renunciat per motius de salut. No assumeix les seves carteres, sinó que el PSC ha reassignat funcions per encaixar millor els perfils de cada regidor. Així, Riera assumeix l’àrea d’Infància, Joventut i Persones Grans, i el districte de Les Corts, que fins ara lidera Xavier Marcé. També agafa la presidència de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD). Per la seva banda, Xavier Marcé, regidor de Turisme i Indústries Creatives, passa a ocupar-se també del districte de Nou Barris.

Riera ocupava la novena posició a la llista electoral socialista però es va quedar sense acta en obtenir el PSC 8 regidors ara fa un any. No obstant, el partit el va recol·locar com a cap de gabinet i mà dreta d’Albert Batlle a la tinença d’alcaldia de seguretat. Home de partit, està vinculat a l’Ajuntament de Barcelona des de 2005, quan va iniciar-se en la política local al districte de l’Eixample.

L’alcaldessa li ha donat la benvinguda i ha destacat la forta vocació de servei públic, amb dedicació exigent i a peu de barri, que requereix la feina de regidor. Riera, regidor del grup municipal del PSC, ha pres possessió del càrrec agraint la feina feta per Marga Mari-Klose i oferint “compromís, treball i ganes d’aprendre”. “Prenc la responsabilitat amb la mateixa il·lusió i ganes amb les que em vaig afiliar al PSC”, ha dit. El nou regidor ha considerat la política com un “bon motor de canvi”, i avui mateix ja ha participat a la seva primera Comissió de Govern.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa