Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Jaume Collboni: “Manuela Carmena és més seriosa que Colau”
  • CA

El candidat del PSC a l’alcaldia, Jaume Collboni, ha considerat que l’alcaldessa de Madrid, Manuela Carmena, és “més seriosa que Colau”. Ho ha fet en una entrevista a Espejo Público d’Antena 3, en què ha criticat l’acte de l’Associació Catalana de Municipis per l’alliberament dels presos polítics que va albergar l’Ajuntament de Barcelona. A la trobada va assistir l’alcaldessa de Barcelona, a qui Collboni ha atacat per acudir a un acte “independentista”. “Quan s’ajunta amb ells, parla com una independentista”, ha observat l’alcaldable.

Collboni també ha tingut paraules per a Manuel Valls, de qui ha dit que “va venir com un liberal i ha acabat com un radical”, després que ahir assistís a la manifestació per la unitat d’Espanya.

Respecte als pactes postelectorals, el candidat socialista ha remarcat que la seva és una candidatura guanyadora i ha interpretat que BComú i ERC “fa temps que s’apropen”. “Els socialistes intentarem que la prioritat no sigui el Procés i que la Ciutat no hi estigui supeditada”, ha destacat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa