Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Interior revela ara que va aturar el nomenament d’Arasa com a cap dels TEDAX

El conseller d’Interior, Miquel Sàmper, ha negat aquest divendres que l’excap dels antiavalots ARRO de Barcelona, Jordi Arasa, hagi estat nomenat nou responsable dels TEDAX. Arasa va ser condemnat pel desallotjament de l’acampada del 15M. L’Agència Catalana de Notícies va anunciar el nou destí d’Arasa dimecres citant fonts dels Mossos d’Esquadra. Dos dies més tard, i únicament en ser preguntat explícitament per Arasa al programa Planta Baixa de TV3, el conseller ha fet públic que el nomenament no és cert.

“És una filtració que no sé d’on ha sortit”, ha dit. Segons ha dit, el seu departament va “parar” el nomenament abans que ell arribés al càrrec. Segons ha pogut saber el TOT Barcelona, però, la decisió de nomenar-lo estava presa en ferm, només faltava la firma del cap del cos en aquell moment, Eduard Sallent. Tanmateix, va ser rellevat fa una setmana pel retorn de Josep Lluís Trapero i no s’havia firmat. L’escletxa que ha permès a Sàmper suspendre la decisió.

“Aquest expedient no està executat ni signat”, ha assegurat. Arasa va guanyar el concurs d’oposició pel càrrec però segons Sàmper, la situació processal d’Arasa suposava “un vici” formal perquè en cas de condemna ferma no seria apte: “Recordem que aquest senyor té una sentència condemnatòria que està recorreguda a una 2a instància i si fos confirmatòria i rebés una condemna, encara que fos d’un sol dia de privació de llibertat, no podria tenir aquest càrrec”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: godin a novembre 20, 2020 | 16:40
    godin novembre 20, 2020 | 16:40
    el gosso de la foto porta la pistola deslligada, es normal quan no peguen a la gent?
  2. Icona del comentari de: uno que vive en tabarnia a novembre 20, 2020 | 19:31
    uno que vive en tabarnia novembre 20, 2020 | 19:31
    ho diuen quant la caballeria els pasa per sobra

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa