Iceta no veu “terreny en comú” que els “permeti col·laborar” amb Maragall

El líder dels socialistes al Parlament segueix la tendència que va mostrar ahir Jaume Collboni de defugir al diàleg amb ERC

El màxim responsable del PSC, Miquel Iceta, ha tancat amb clau la porta a negociar amb Ernest Maragall en el marc de les converses per configurar la nova alcaldia el 15 de juny. No veu “terreny comú” per col·laborar amb Esquerra Republicana, ha assegurat Iceta en una roda de premsa al Parlament de Catalunya que ha recollit Europa Press. En valorar la proposta anunciada per ERC de tirar endavant un bipartit amb Barcelona en Comú que sumés 20 regidors i es quedés a un sol de la majoria, el líder socialista ha criticat que els republicans situessin Barcelona com “la capital de la república, dels presos i els exiliats”.

En aquest sentit, Miquel Iceta ha remarcat que “si aquest és el seu concepte del que ha de ser la ciutat i el seu ajuntament els pròxims quatre anys, no hi ha terreny comú que ens permeti col·laborar”. Així, Iceta s’ha desmarcat totalment dels plans que no els situen al govern barceloní i ha donat suport a la línia mostrada ahir per Jaume Collboni, que va defugir l’oferta de reunir-se d’Ernest Maragall. 

Més informació

Comentaris

    Edgar 04/06/2019 8:45 pm
    Vosaltres només col·laboreu amb el que sigui anticatalà. Oi, Miguel?
    JordiP 06/06/2019 5:33 pm
    Que no, cregut, que no. Que ERC no us ha proposat negociar, cregut. Estàs fent com la guineu, que diu que "són verdes" quan no les por haver. Que us quedareu amb un pam de nas, com el gall de la passió, sense plumes i cloquejant.

Nou comentari