Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Collboni defuig la reunió que li proposa Maragall
  • CA

Ernest Maragall (ERC) ha proposat a Jaume Collboni (PSC) veure’s cara a cara “en el marc de les trobades posteriors a les eleccions”, segons ha avançat el diari Nació Digital i ha confirmat l’equip de Maragall. Els republicans descarten pactar amb els socialistes, com insisteix Barcelona en Comú, però han enviat aquesta oferta al cap de llista del PSC per prendre’s la temperatura després dels comicis. “La voluntat de la trobada no és altra que la de contrastar el punt en el que es troba cada formació després de les eleccions, una trobada de responsabilitat institucional”, han declarat els republicans.

Precisament aquest matí Collboni ha assegurat que negociarà “només” amb els comuns per fer “un tàndem” sense condicions respecte de l’alcaldia. A la mateixa hora, la portaveu republicana Marta Vilalta ha advertit que amb el PSC “és extremadament difícil construir qualsevol confiança o acords en un context d’hostilitat i vulneració de drets”, en referència a les peticions d’anys de presó per rebel·lió de l’Advocacia de l’Estat.

Collboni defuig trobar-se amb Maragall

Els socialistes han defugit acceptar la trobada, en una carta del cap de gabinet del grup socialista a la cap de gabinet de Maragall. No tanquen la porta del tot a parlar de manera informal, com diuen que ja fan “amb tothom”, però declinen una cita presencial. Almenys abans de la investidura. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa