Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Hereu, sobre Colau: “És una solista amb aires de diva que desafina”
  • CA

Després d’anunciar, al districte de Ciutat Vella, les seves mesures per prevenir les ocupacions, Jaume Collboni ha creuat la ciutat de la mà de l’exalcalde Jordi Hereu. Els socialistes han tancat el dimarts a la plaça de les Ceràmiques Vicens, a les Corts, un barri que ha caigut en mans d’Ernest Maragall i Xavier Trias en les darreres eleccions. A la mateixa hora, per cert, Trias també celebrava un míting amb els seus militants a poc més d’un quilòmetre de Collboni.

Malgrat estar a poca estona, les crítiques aquest cop han anat més dirigides a Colau que a Trias. L’eurodiputat Javi López, també veí de les Corts i amb funcions de teloner aquest tarda, ha recordat als Comuns que els socialistes van ser els primers que van pacificar els carrers de Barcelona. “Amb Consell de Cent sembla que alguns han descobert com pacificar un carrer. Sincerament, desconeixen les transformacions d’aquesta ciutat”, ha afirmat. 

L’orquestra de Jordi hereu

Així s’ha arribat al torn de l’exalcalde Jordi Hereu, que sense res a perdre, ha anat sense el fre de mà posat. “La ciutat és com una orquestra, té molts sons i instruments. Tots sonen bé, però el que és meravellós és quan té un bon director”, ha començat la metàfora. “Ens estem jugant quin és el director d’orquestra d’aquesta ciutat”, ha conclòs abans de començar a llençar retrets.

De Colau ha insinuat que és “una solista amb aires de diva que a vegades desafina”. De Trias, que és un músic que “fa molts anys que va deixar l’orquestra i ara torna sense saber quin pito tocar”. I a Maragall, amb qui va compartir un mandat a l’Ajuntament, li ha retret que renunciï al seu passat: “Ernest, tot ho vau fer amb els socialistes, i ara voleu renegar”.

Collboni saluda a la militància de les Corts | PSC

Collboni fa valdre les pacificacions socialistes

Collboni ha agraït les paraules d’Hereu, a qui ha citat com l'”alcalde dels barris” poc abans de posar en marxa un dels seus discursos més complicats del que va de campanya. Entre el públic s’ha alçat una dona rebel, pròxima a altres partits, per exigir-li que parli “en castellà” i acusar-lo de “comunista”. Collboni, que ha seguit com ha pogut, ha recordat que vol una Barcelona integradora i que ho farà “inclús amb la gent que no té respecte”.

El discurs del socialista ha seguit el rastre dels seus teloners, recordant el llegat PSC en la transformació urbana de Barcelona. “Es poden fer les coses bé o malament, com fan els altres”, ha dit poc abans de posar com a bon exemple els canvis a la ronda del Mig o de Carles III impulsats per Clos i Hereu. Sobre el futur del barri, Collboni ha dit que vol aprofitar el fet de tenir a prop el nou Hospital Clínic per allargar l’L9 del Metro i ha celebrat l’ampliació de l’L3 fins a Sant Feliu. I a tocar del Camp Nou, ha recordat que l’Ajuntament convertirà les zones més properes a l’estadi en noves zones verdes per al barri.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: fat boy a maig 16, 2023 | 22:14
    fat boy maig 16, 2023 | 22:14
    Vaja, ha tornat a la ciutat dels Tres Torrons.I jo que em pensava que havia agafat el barco i se'n havia anat a Suissa.
    • Icona del comentari de: Gironí. a maig 17, 2023 | 09:33
      Gironí. maig 17, 2023 | 09:33
      Doncs mireu: vaig conèixer un funcionari de Correus que no comprenía perqué no es podia anar amb vaixell a Suïssa. Li van haver d'explicar que a Suïssa no hi havia mar; no ho sabia. I era un funcionari de categoria...... Així va el País.
      • Icona del comentari de: fat boy a maig 17, 2023 | 14:21
        fat boy maig 17, 2023 | 14:21
        Li devia passar com al capita del vaixell "Andalusia" de la serie de dibuixos Rocky and Bullwinkle que s'orientava amb un mapa d'Oklahoma que es l'estat dels USA que esta mes lluny de qualsevol mar.
  2. Icona del comentari de: en fi a maig 17, 2023 | 09:04
    en fi maig 17, 2023 | 09:04
    hereu, a Catalunya, el socialismo ja no existeix, el miguel yzeta, el va enterrar, pels seus propis interessos. Un partido político que fundar el tripartido del 155, que empresona persones innocents, que crea entitats feixistes, i participa en manifestacions de la ultradreta, ja no és socialista, i ni molt menys socialista català. Dit això la colau, no té ni principis, ni idees ni res de res, ella l'únic que vol es tenir les butxaques ven plenes, i el sou de l'alcaldia, li donava per molt, per això va acceptar els vots gratuïts del feixista manuel vals

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa