Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La Guàrdia Urbana renovarà el 40% de la plantilla en la pròxima dècada
  • CA

La Guàrdia Urbana renovarà el 40% de la seva plantilla en els pròxims 10 anys. Així ho han assegurat l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i el comissionat de Seguretat, Amadeu Recasens, durant l’acte de benvinguda de la nova promoció de la policia local, que ha incorporat 139 agents al cos. “La ciutat us espera i estic segura que donareu el millor de vosaltres. Ens veiem als carrers”, ha dit Colau.

L’alcaldessa ha assegurat que la Guàrdia Urbana té tot el suport del govern municipal i ha anunciat que invertiran més recursos per ampliar la plantilla i implantar noves tecnologies. En aquest sentit, Colau ha informat que es canviaran les PDA per smartphones. Per la seva banda, Recasens ha fixat com a reptes immediats del cos la millora de la gestió de la informació, l’ús de noves tecnologies en la resolució de casos i la potenciació de la prevenció.

A la nova promoció hi ha 30 dones i 109 homes, una xifra que Colau ha celebrat però ha advertit que estan molt lluny de la paritat que vol l’Ajuntament. L’alcaldessa també ha demanat “rigor professional, humanitat i empatia” als nous agents. En l’anterior mandat, la Guàrdia Urbana ha convocat 600 noves places per les limitacions pressupostàries, segons han dit.

Més notícies
La Guàrdia Urbana intensifica els comisos de begudes a les platges
Notícia: La Guàrdia Urbana intensifica els comisos de begudes a les platges
Comparteix
En els últims dies han intervingut més de 3.000 llaunes amagades a la sorra i en contenidors pròxims
Bombers i Guàrdia Urbana intensifiquen la presència a Collserola a l’estiu
Notícia: Bombers i Guàrdia Urbana intensifiquen la presència a Collserola a l’estiu
Comparteix
Davant l'increment de visitants a l'estiu i el nivell de risc de propagació del foc, la vigilància forestal juga un paper molt important

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa