Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Grau promet més presència de policia espanyola a Barcelona

La candidata a l’Ajuntament de Barcelona de Ciutadans, Anna Grau, ha promès aquest diumenge que la policia espanyola -fent referència a la Guàrdia Civil i la Policia Nacional- “tornarà a patrullar els carrers de Barcelona juntament amb els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana”. Així ho ha dit en un acte que ha tingut lloc al barri del Carmel en el qual també ha aprofitat per criticar que a la “Barcelona de Colau i Collboni” surt més a compte “ser un mal veí, un ocupa, un incívic i un delinqüent“.

El seu objectiu amb aquesta proposta és convertir la policia en “aliada, amiga i protectora” dels veïns, segons assegura. Grau, aprofitant la seva visita al barri del districte d’Horta-Guinardó, també ha carregat contra les polítiques actuals del govern municipal per fer front a les aglomeracions de turistes al Turó de la Rovira i els búnquers del Carmel. Un tema que ha aixecat molta pols en els darrers mesos. “Han posat una tanca que la salta un gat i no diguem un gamberro”, afirma en contundència la candidata barcelonina de ciutadans en referència a la tanca que s’ha instal·lat al voltant dels búnquers i a la prohibició d’accedir-hi a les nits.

Front comú contra l’ocupació

En referència als casals ocupats de la Bonanova, l’alcaldable va reclamar ahir un “front polític comú” per lluitar contra les ocupacions i ha lamentat que s’hagi dibuixat un posicionament partidista de la situació: “Ada Colau va amb els ocupes, Vox amb els Desokupa i al PSC de Collboni ni està ni se l’espera”, afirmava amb contundència Grau. En aquest sentit, afirmava que els veïns “paguen impostos” i han de ser les forces de seguretat les que s’encarreguin de solucionar el problema de la Bonanova. La candidata a l’alcaldia també va aprofitar la seva compareixença davant de mitjans per recalcar que a Barcelona “s’està jugant amb la propietat privada”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa