El govern Colau, disposat a reunir-se amb les entitats rebels

Collboni i Sanz obren la porta a una trobada amb el moviment ‘Barcelona és imparable’, que prepara una manifestació

El govern d’Ada Colau ha reaccionat amb rapidesa a l’anunci de manifestació que han fet 80 entitats de la ciutat per denunciar la pèrdua de lideratge de Barcelona i la mala gestió de comuns i socialistes al capdavant de l’Ajuntament. La tinent d’alcaldia d’Ecologia i Urbanisme, Janet Sanz, s’ha mostrat disposada a trobar-se amb les entitats, “com fem sempre”, i ha assegurat que és normal que hi hagi sectors que considerin que no se’ls té en compte.

“Escoltem tothom”, ha dit durant la presentació de les pròximes inversions de l’Ajuntament, que té previst destinar 525 milions d’euros entre aquest any i el següent en actuacions per alliberar espai per als vianants. “Volem una ciutat justa i sostenible. Això no ho pot posar ningú en dubte”, ha explicat. Tot i això, Sanz ha assegurat que Barcelona manté la seva projecció internacional i és un referent en molts àmbits, com demostra el fet que acaba de ser nomenada capital mundial de l’arquitectura.

Manifestació de 'Tsunami Veïnal pel centre de Barcelona, el setembre del 2019 / ACN - Estefania Escolà
Manifestació de ‘Tsunami Veïnal pel centre de Barcelona, el setembre del 2019 / ACN – Estefania Escolà

Reunió imminent

Per la seva, el primer tinent d’alcaldia, Jaume Collboni, també ha reaccionat a l’anunci de manifestació i ha ofert una reunió “la setmana vinent” a les entitats convocants. “Com a servidor públic escoltaré les reflexions dels signants del manifest fet públic avui”, ha dit. El moviment ‘Barcelona és imparable’ està format per associacions veïnals contràries a Colau, com el Tsunami Veïnal, però també per entitats que tradicionalment han tingut molt bona relació amb el PSC, com els comerciants, els hotelers o la Unió de Federacions Esportives de Catalunya.

En el seu manifest, asseguren que Barcelona ha “deixat escapar grans oportunitats de progrés social i econòmic”. Tot i que no ho mencionen explícitament, els noms que apareixen com a fundadors de la plataforma fan pensar que es refereixen sobretot a la fallida ampliació de l’aeroport del Prat o a l’arribada d’una franquícia del museu Hermitage a la Barceloneta. La manifestació serà el pròxim 21 d’octubre a les 19.00 a la plaça Sant Jaume.

Comentaris

  COMUNA.PSC.ERC BRUTICIA FRANQUISTA, FORA JA!!! SALVEM BCN DELS BRUTS D'ESQUERRES 07/10/2021 5:35 am
  KOLAU ES BRUTICIA, ES CORRUPCIÓ, ES LA BARCELONA FRANQUISTA I MISERABLE. FORA JA el neo,franquisme COLAU DE FRANCO i el seu majordom MARAGALL DE PORCIOLES.ERC
   Kolau una Porcioles d'extrema dreta franquista 07/10/2021 9:27 pm
   Valls ha convertit a la Kulau en l'extrema dreta feixista i miserable
  EldeGràcia 07/10/2021 6:48 am
  A veure si amb quatre subvencions els comprem, eh pijeta de les ulleres?
  amb comú no podem 07/10/2021 8:55 am
  només faltaria janet, culboni que no obrissis la porta per parlar a qualsevol barceloní, persona, se'n diu democràcia, la gent té dret a opinar, a expressar les seves inquietuds, tit i que no us agradin. Que no us agradin, només és el reflex de les vostres irresponsabilitats
  Juanjo Menéndez 07/10/2021 1:31 pm
  Entitats rebels? Aquest "periodista"s`ha begut l'enteniment? Quina cara més dura que teniu al TOTVColau…
  Podeu tornar a censurar-ho 07/10/2021 8:15 pm
  A la ciutat de Barcelona, tots els que no votin Comuna Pudenta seran declarats rebels sediciosos
  Kolau, massa droga 07/10/2021 9:25 pm
  Kolau+cullboni+valls i BARCELONA FETA UNA MERDA. DROGA, OKUPES I VIOLACION es la seva aportacio.

Nou comentari