Més de 80 entitats s’apleguen per manifestar-se contra Colau

S'agrupen al moviment Barcelona és imparable, que convoca una concentració a Sant Jaume el 21 d'octubre

Més de 80 entitats aplegades al moviment Barcelona és imparable preparen una manifestació contra la gestió del govern de l’alcaldessa Ada Colau. La protesta es convoca el 21 d’octubre a les 19.00 hores a la plaça Sant Jaume. Al col·lectiu acabat de constituir que organitza la concentració consten Tsunami Veïnal, la patronal de comerciants Barcelona Oberta, el Gremi d’Hotels de Barcelona, l’associació d’apartaments turístics Apartur i la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, entre altres.

Barcelona és imparable neix amb un manifest en què adverteix contra la pèrdua de lideratge que creu que pateix la ciutat, que veu immersa en una “deriva negativa”. El moviment explica que sorgeix ara “arran de la situació de desànim, grisor i aturada que actualment està vivint Barcelona“. A més, considera que la capital catalana “ja no és una ciutat de referència al món”.

El manifest sosté que Barcelona “està deixant escapar grans oportunitats de progrés social, econòmic i de sostenibilitat”. A més, retreu “la Barcelona que dona l’esquena i trenca el diàleg amb els diferents actors de la ciutat”.

El nou col·lectiu es defineix com una “àmplia representació de la societat civil” barcelonina i es marca la fita de “recuperar el lideratge de la ciutat i construir la Barcelona del futur”. El manifest de Barcelona és imparable és obert a adhesions d’associacions i particulars a la web www.bcnesimparable.cat.

El Sant Pau se’n desmarca

A la web de Barcelona és imparable apareix l’adhesió del Gimnàs Social Sant Pau al manifest del col·lectiu. No obstant, la institució -que ofereix practicar esport, servei de dutxa i altres suports a gent mancada d’ingressos i que viu al carrer- se n’ha desmarcat aquest mateix matí de dimecres a través d’un missatge a Twitter.

En la piulada, el Gimnàs Social Sant Pau afirma que l’adhesió al manifest es tracta d'”un error” i ha marcat distàncies amb l’organització que prepara la manifestació a la plaça Sant Jaume. “Les entitats d’aquest manifest promouen una ciutat molt allunyada de la que nosaltres defensem i per la qual lluitem. No compartim res amb elles”, ha aclarit a xarxes socials.

Més informació

Comentaris

  Nazi Punks Fuck off 06/10/2021 2:29 pm
  Ja m'estranyava, totes aquestes associacions semblen neo fatxa liberals. Fora Colau. Polítiques d'esquerres de debò.
  Iván 06/10/2021 11:52 pm
  Si jo fos alcalde també es manifestarien aquestes associacions, Per tant bé.
  Joaquim G. 07/10/2021 1:33 am
  Això ho han signat els treballadors? A Twitter es parla d'una mala gestió de la nova directora. Tinc dubtes de que els treballadors del Sant Pau sàpiguessin que estaven utilitzant el seu nom per signar. S'hauria d'acalarar que passa aquí
  amb comú no podem 07/10/2021 8:57 am
  la frau kolau, està destruint la ciutat, és la pitjor alcaldessa de la història de la ciutat. Kolau dimissió

Nou comentari