Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Més de 80 entitats s’apleguen per manifestar-se contra Colau
  • CA

Més de 80 entitats aplegades al moviment Barcelona és imparable preparen una manifestació contra la gestió del govern de l’alcaldessa Ada Colau. La protesta es convoca el 21 d’octubre a les 19.00 hores a la plaça Sant Jaume. Al col·lectiu acabat de constituir que organitza la concentració consten Tsunami Veïnal, la patronal de comerciants Barcelona Oberta, el Gremi d’Hotels de Barcelona, l’associació d’apartaments turístics Apartur i la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, entre altres.

Barcelona és imparable neix amb un manifest en què adverteix contra la pèrdua de lideratge que creu que pateix la ciutat, que veu immersa en una “deriva negativa”. El moviment explica que sorgeix ara “arran de la situació de desànim, grisor i aturada que actualment està vivint Barcelona“. A més, considera que la capital catalana “ja no és una ciutat de referència al món”.

El manifest sosté que Barcelona “està deixant escapar grans oportunitats de progrés social, econòmic i de sostenibilitat”. A més, retreu “la Barcelona que dona l’esquena i trenca el diàleg amb els diferents actors de la ciutat”.

El nou col·lectiu es defineix com una “àmplia representació de la societat civil” barcelonina i es marca la fita de “recuperar el lideratge de la ciutat i construir la Barcelona del futur”. El manifest de Barcelona és imparable és obert a adhesions d’associacions i particulars a la web www.bcnesimparable.cat.

El Sant Pau se’n desmarca

A la web de Barcelona és imparable apareix l’adhesió del Gimnàs Social Sant Pau al manifest del col·lectiu. No obstant, la institució -que ofereix practicar esport, servei de dutxa i altres suports a gent mancada d’ingressos i que viu al carrer- se n’ha desmarcat aquest mateix matí de dimecres a través d’un missatge a Twitter.

En la piulada, el Gimnàs Social Sant Pau afirma que l’adhesió al manifest es tracta d'”un error” i ha marcat distàncies amb l’organització que prepara la manifestació a la plaça Sant Jaume. “Les entitats d’aquest manifest promouen una ciutat molt allunyada de la que nosaltres defensem i per la qual lluitem. No compartim res amb elles”, ha aclarit a xarxes socials.

Més notícies
Diversos cubells d'escombraries del nou sistema port a porta a Sant Andreu / Jordi Play
ERC furga en la reculada del PSC amb el porta a porta a Horta
Notícia: ERC furga en la reculada del PSC amb el porta a porta a Horta
Comparteix
Maragall considera que la divisió del govern municipal porta a implementar mesures en funció de qui controla el districte
Joaquim Forn, conseller d'interior del Govern de Carles Puigdemont FOTO: JORDI PLAY
Forn: “La implicació del govern de Barcelona amb l’1-O va ser nul·la”
Notícia: Forn: “La implicació del govern de Barcelona amb l’1-O va ser nul·la”
Comparteix
ENTREVISTA “O veiem avenços de veritat amb Madrid, o hem de preparar una alternativa sense esperar dos anys i no fer-la pública”, diu el conseller d’Interior de Puigdemont

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Nazi Punks Fuck off a octubre 06, 2021 | 14:29
    Nazi Punks Fuck off octubre 06, 2021 | 14:29
    Ja m'estranyava, totes aquestes associacions semblen neo fatxa liberals. Fora Colau. Polítiques d'esquerres de debò.
  2. Icona del comentari de: Iván a octubre 06, 2021 | 23:52
    Iván octubre 06, 2021 | 23:52
    Si jo fos alcalde també es manifestarien aquestes associacions, Per tant bé.
  3. Icona del comentari de: Joaquim G. a octubre 07, 2021 | 01:33
    Joaquim G. octubre 07, 2021 | 01:33
    Això ho han signat els treballadors? A Twitter es parla d'una mala gestió de la nova directora. Tinc dubtes de que els treballadors del Sant Pau sàpiguessin que estaven utilitzant el seu nom per signar. S'hauria d'acalarar que passa aquí
  4. Icona del comentari de: amb comú no podem a octubre 07, 2021 | 08:57
    amb comú no podem octubre 07, 2021 | 08:57
    la frau kolau, està destruint la ciutat, és la pitjor alcaldessa de la història de la ciutat. Kolau dimissió

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa