Gala Pin assegura que ha rebutjat 14 feines després de deixar l’Ajuntament

L’exregidora de BComú Gala Pin ha assegurat que ha rebutjat 14 ofertes de feina per diverses incompatibilitats després de deixar l’Ajuntament de Barcelona i ha negat que la seva contractació per la Fundació Goteo sigui un cas de portes giratòries, tal com va denunciar aquest dimecres JxCat després de fer pública una reprovació del Comitè d’Ètica del consistori. “Seria una corrupte molt ‘pringada’ si el meu cas de portes giratòries fos cobrar 1.500 euros al mes durant sis mesos”, ha explicat Gala Pin al programa bàsics de betevé.

A més, Pin ha defensat que la feina que li van oferir a Goteo l’hauria “pogut aconseguir sense passar per l’Ajuntament perquè té molt a veure amb el perfil de feines que tenia abans de ser regidora”. Després d’abandonar el consistori ha fet diverses consultes als serveis jurídics per saber si les ofertes de feina que rebia podien suposa alguna mena d’incompatibilitat i que, sempre que hi havia alguna dubte, les rebutjava. “El que no té sentit és que la gent que venim del tercer sector o del món de la cultura no puguem treballar en cap entitat que rebi una subvenció de l’Ajuntament perquè seria impossible”, ha lamentat.

Crítiques a JxCat

“JxCat ha fet un ús partidista del Comitè d’Ètica i tergiversa el concepte de corrupció”, ha criticat l’exregidora. Pin considera que des de la victòria dels comuns l’any 2015, primer CiU i després JxCat s’han esforçat per intentar vendre la imatge que “tots els partits són iguals” en termes de corrupció, però els ha recordat que en el seu cas només es tracta d’una resolució “sense condemna ni cap penalització econòmica o legal”. De fet, s’ha mostrat convençuda que si la denúncia de JxCat no fos purament de cara a la galeria, haurien anat directament als tribunals i no a un òrgan consultiu.

Gala Pin ha explicat que es va assabentar de la investigació del seu al Comitè d’Ètica el juliol de l’any passat i que va demanar a Goteo que no li renovés el contracte a l’agost per evitar suspicàcies i perquè així podia aprofitar per marxa fora de Barcelona uns mesos. “Vaig marxar a Berlín a fer diverses formacions i quan vaig tornar a principis d’any vaig haver de demanar diners a la família perquè no he pogut recuperar el cobrament de l’atur fins ara”, ha dit. “Tinc dubtes que els gran sectors econòmics vulguin contractar-me”.

Comentaris

  mala peça Març 11, 2021 | 09:35
  que a de dir aquesta, que a recollit el mestratge de la frau kalau, la pin fa gala del poti poti comuneru,
  Ricard Març 11, 2021 | 09:49
  Pel que sembla surt a compte ser a l'equip de govern de l'Ajuntament, ja que t'ofereixen de seguida 14 (!!!) feines un cop ho deixes. Perquè serà?
  rd Març 11, 2021 | 10:57
  comuns pudents i barruts
  Agustí Vilella Guasch Març 11, 2021 | 11:36
  Em fa llàstima i tot pobre noia!
  els carrers de Múrcia seran sempre seus! Març 11, 2021 | 11:36
  Vaja amb la pixanera! Pixanera doncs és per l'únic que és famosa, bé, a més de per pixar on no toca, també ho és des d'ara per la porta giratòria, la màxima aspiració dels Comuns una vegada deixen la poltrona. Podem dir que tots els vulgars són iguals, de porcs i vividors?
  Quines feines, repartidora de Glovo? Març 11, 2021 | 13:58
  Esclar, sense estudis i sense aguantar-se sobre una bici... Pobrica!
  Josep Vallhonesta Març 11, 2021 | 14:11
  Estic esperverat per la mala baba dels comentaris. Segur que no saben que són les portes giratòries, o potser sí
  fat boy Març 11, 2021 | 17:10
  Carai quina sort, ni l'Einstein anava tan buscat.

Nou comentari