Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
França especula amb el retorn de Valls “si es donen les condicions adequades”

L’exprimer ministre francès i líder de Barcelona pel Canvi a l’Ajuntament de Barcelona, Manuel Valls, podria estar rumiant un retorn a França. Un alt funcionari francès i antic col·laborador del regidor barceloní, Gilles Clavreul, ha fet unes declaracions a l’emissora francesa JudaïquesFM on ha donat les primers pistes sobre una possible tornada de Valls a la política parisenca.

“Té ganes de ser útil al seu país”, ha dit Clavreul durant l’entrevista, que el mateix Valls repiulat al seu compte de Twitter. “Cal que es donin les condicions adequades”, ha afegit. L’ex primer ministre francès mai ha tancat la porta a tornar a França i en diverses ocasions ha explicat que, tot i ser regidor de l’Ajuntament de Barcelona, “no ha trencat amb la política francesa”.

Més contactes que mai

Des de la seva arribar a Barcelona, Valls ha estat molt qüestionat per la seva implicació real amb la ciutat. Abans del confinament, el líder de Barcelona pel Canvi ja va dir que vol ser “útil” a l’actual primer ministre francès, Emmanuel Macron, i que li fascina el debat polític a França. “No estic a l’exili, no he desaparegut i he vingut regularment a París. No he trencat amb aquesta ciutat, ni amb la política francesa”, va dir llavors.

En els últims mesos, Manuel Valls ha multiplicat la seva presència a mitjans de comunicació francesos i la majoria dels seus tuits són en francès, una elecció curiosa si es té en compte que la seva feina, ara per ara, segueix a Barcelona. En una entrevista recent a LCI, Valls ha explicat que no llegeix “les ximpleries” que li diuen per les xarxes socials i que “resisteix” a l’odi que li llancen des de “l’extrema esquerra, l’extrema dreta i els islamistes”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Serafi Bandarra i Grataconys a setembre 05, 2020 | 08:17
    Serafi Bandarra i Grataconys setembre 05, 2020 | 08:17
    Que fo ti el cam aquet "tipo"

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa