Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Forta presència de Mossos a la Meridiana una setmana després
  • CA

Meridiana continua resistint. Una setmana després que el Govern prohibís els talls de protesta a la Meridiana organitzats per Meridiana Resisteix, que des de fa més de tres anys -avui són 674 dies- reclamen el final de la repressió i la independència de Catalunya, tant els manifestants com els Mossos aguanten el pols. Aquest dissabte a la nit s’ha mantingut un fort dispositiu policial per impedir que es pogués tallar la Meridiana Amb tot, unes 200 persones han pogut tallar l’avinguda com han fet també els dies de prohibició, tot i la posterior intervenció dels Mossos per fer-los fora.

El tall diari de l’avinguda ja no té l’aval de la conselleria d’Interior i des de dissabte passat només té permís per celebrar una concentració estàtica a la vorera. Sí que disposa d’una comunicació de tall aprovada des de fa dies per a ocupar Fabra i Puig a l’alçada del carrer Pardo. La primera nit la desobediència va ser molt nombrosa, però aquest vespre de diumenge la convocatòria era més incerta. El col·lectiu realitza la protesta a Fabra i Puig, des de la sentència de l’1 d’Octubre. Bloqueja aquesta artèria d’entrada i sortida de Barcelona cada dia durant una hora, al voltant de les vuit del vespre, si bé durant els mesos més durs de la pandèmia va haver d’interrompre o baixar el ritme de talls per seguretat.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Quin fastic que feu!! a febrer 19, 2022 | 23:23
    Quin fastic que feu!! febrer 19, 2022 | 23:23
    visca, un del GAL q per no perdre la menjadora s'ha ficat a esgerra a manar els gossos... I el cabro tira cap a la muntanya!!! Esgerra una fossa septica de despulles politiques adjectes!! Esgerra els esta fent via als feixistes de vox!!!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa