Espectacular desplegament policial per protegir la visita de Felip VI

Agents de l’ARRO i Brimo Controlen els accessos i només deixen passar veïns o convidats

Unitats de l’ordre públic dels Mossos d’Esquadra, així com de la Policia Nacional amb el suport de la Guàrdia Urbana de Barcelona han aixecat un autèntic check point als voltants i els accessos de l’estació de França de Barcelona. Arran de la visita del monarca espanyol, Felip VI, i del president del govern espanyol, Pedro Sánchez, que han arribat a l’estació cap a les 10.30 entre fortes mesures de seguretat i amb molts crits de fons, tot i que el perímetre policial ha fet que estiguessin massa lluny per fer rebombori.

Agents de l’ARRO i Brimo controlen els accessos i només deixen passar veïns o convidats. El monarca lliurarà els premis aquest matí. La situació d’algun punt és caòtica, sobretot en els vehicles de mercaderies o turistes que han llogat el seu habitatge a prop de l’estació.

20 furgonetes de la Brimo i de la Policia Nacional vigilen el perímetre de l’estació de França a la banda mar, a l’avinguda Doctor Aiguader. La tanca exterior té agents fent vigilància estàtica cada deu metres i acaba el perímetre amb una furgoneta cada 150 metres d’UIP un cop superada l’estació de a França.

Cadena humana

Desenes de voluntaris s’apleguen des de les nou del matí a la Plaça del Portal de la Pau, a tocar del monument de Colom. El seu objectiu és informar a les persones que s’hi afegeix sobre les mesures sanitàries que cal complir durant la protesta contra la presència del rei Felip VI. Lili Duran és una de les voluntàries en aquest punt. “Recordem que cal dur mascareta, no compartir pancarta i posar-se a 2,5 metres de distància”, explica. La dona afegeix que en principi no es cridarán consignes i que l’acció és plenament “pacífica”.

Comentaris

  Ramon 09/10/2020 9:45 am
  Totes aquestes coses reforcen la monarquia a Espanya. Li fan guanyar simpaties, partidaris, defensors, entre els espanyols. I això és bo. Això ens convé. Ens convé que Espanya continuï sent monarquia.
  joan 09/10/2020 9:51 am
  No es tant valent, al darrera una càmera de televisió, per lo del "A por Ellos", no se de que te de tenir por. Si un es valent per una cosa ho te que ser per l'altre, perqué no surt a pit obert, com els toreros, al cap i a la fi, la majoria Escañols
  17
  15
  Respon
  jdlm 09/10/2020 9:53 am
  Una foto per passar-la a tot Europa, si s'enteren del que pasa a Catalunya
  josep 09/10/2020 10:01 am
  guillotina per a tota la família borbó, lladres corruptes i assassins
  23
  18
  Respon
  el verdugo del Cid 09/10/2020 10:10 am
  Com molt bé diu la ANC, el rebrem com "mereix";). Però, sobretot, cal que siguin manifestacions pacífiques, si més no en aquests cas concret (visca la reculada "amb violència" dels "nasionás" a via Laietana després de la sentència; per fi n'aprenem!): l'escòria merdespaÑistaÑola ÉS MEREIX tenir aquest rei; s'ho han buscat per votar amb entusiasme a qui voten, és un poble de hienes, escurçons i gossos rabiosos. Proposo tractar-los com als porcs que són i recordar-los que "cada puerco tiene su san Martín".
  19
  14
  Respon
   fora. 09/10/2020 10:20 am
   Els carrers són dels ciutadans no d'un estranger ni de la poli
  La voz de su amo, l'ínclit conseller d'interior. 09/10/2020 10:22 am
  Però què bé que ho fa!, què bé que treballa el conseller d'interior!!! L'Estat español li podrà penjar tantes medalles que ni li veure'm el cos ni la cara.
  Manuel 09/10/2020 10:28 am
  Soy asturiano y si puediera estaria hoy en la manifestación contra el corrupto del Rey y su familia de parásitos, ojala tuvieramos CDR en Asturias, no hay mesa de negociación que valga ante la dictadura española, únicamente los CDR entienden la mentalidad del gobierno español, espero que las CUP gane las elecciones catalanas de lo contrario os queda Rey y robo para tiempo.
  Cada vez menos 09/10/2020 12:05 pm
  Cuanta gente había, una comunidad de vecinos¿?, los que no quieren independencia no necesitan ni salir a decir y hacer gilipolleces, vais para tras como los cangrejos, y encima en Perpiñán 4 gatos a ver y escuchar a los lumbreras embusteros, que fijaros donde os han llevado, pero ellos pagas vitalicias, como os engañan.
  17
  11
  Respon
   Tio Pepe 09/10/2020 12:27 pm
   Pagas vitalicias las que tienen tus parasitos españoletes, desde que tu tio Paco dio por el culo a su amado país...
   GAVANENC 09/10/2020 3:31 pm
   Ya veo que no te enteras de nada... Anda vete a ver el NODO... Una comunidad de vecinos dice.... Jajajajajaaaa

Nou comentari