Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Escridassen el nou conseller de Barcelona pel Canvi a Nou Barris
  • CA

El nou conseller de Barcelona pel Canvi a Nou Barris, Yeray Mellado, va ser escridassat per una part del públic durant la seva presa de possessió al consell plenari del districte. Mellado, que fins fa unes setmanes era el president de l’associació estudiantil constitucionalista S’ha Acabat!, és un dels fitxatges estrella del partit d’Eva Parera de cara a les pròximes eleccions municipals del 2023 i un ferm crític del Procés i dels partits independentistes.

En el moment que Mellado havia de jurar el seu càrrec, un grup de persones el va començar a escridassar amb càntics de “Fora feixistes dels nostres barris” i va haver d’interrompre el jurament, que finalment va poder fer. “Per Espanya, per la llibertat, contra la intolerància i contra els intolerants”, va dir el nou conseller de Barcelona pel Canvi mentre encara se sentien alguns crits de fons.

Crítiques pel nomenament

Només començar la sessió del consell plenari, diversos veïns, membres de la CUP i de moviments antifeixistes van demanar el torn de paraula per poder argumentar la seva oposició al nomenament de l’expresident de S’ha Acabat!, però la presidenta del districte, la republicana Gemma Sendra, els va demanar que s’esperessin, cosa que no va agradar els crítics amb Mellado.

La CUP de Nou Barris acusa el nou conseller de Barcelona pel Canvi de tenir un discurs “feixista, masclista i homòfob” i consideren que la seva presa de possessió és acceptar, un cop més, l’entrada del feixisme a les institucions. Per la seva banda, Mellado s’ha defensat assegurant que ningú li ha de donar “lliçons” i que des del seu nou càrrec treballarà per “millorar la realitat de Barcelona”.

En el seu comiat de S’ha Acabat, Mellado va explicar que havia estat “un autèntic honor servir Espanya des de la societat civil” i que ara seguiria defensant els mateixos valors des de la política en un partit que considera ben posicionat per construir la “reagrupació del constitucionalisme”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Gonzalo a octubre 15, 2021 | 14:17
    Gonzalo octubre 15, 2021 | 14:17
    Curioso que un partido que no tiene representación en el consistorio barcelonés, boicotee la toma de posesión de un representante elegido democráticamente por sus conciudadanos. Y luego se hacen llamar antifascistas.
  2. Icona del comentari de: Fran BCN a octubre 16, 2021 | 11:02
    Fran BCN octubre 16, 2021 | 11:02
    Quan diu "por España....." I s'oblida que viu a CAT i tot en castellà, queda retratat, era i serà un ultra, però tampoc el numeret dels ultres d extrema.esquerra....

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa