Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Ernest Maragall reivindica que Barcelona sigui més que “el lloc on passen les coses” per la Diada
  • CA

El cap de files d’ERC a Barcelona, Ernest Maragall, ha reivindicat que Barcelona és “el lloc on passen les coses” per la Diada però hauria de ser “més”: “Barcelona ha de ser molt més que l’escenari, ha d’aprendre a ser actor, a ser la suma de ciutadania i institucions que mostren el seu compromís”. “L’ajuntament ha de corresponsabilitzar-se d’aquesta lluita per la  llibertat i dignitat col·lectives”, ha avisat. “No ens podem limitar a oferir espais, hem d’exercir de capital del país”, ha dit. 

Ha considerat que malgrat tot aquest Onze de Setembre és un “dia d’esperança”, en un any “bastant especial” perquè es celebra la Diada “a les portes de l’acabament del procés i d’una sentència” del judici a l’1 d’Octubre “dura i inacceptable”. El republicà ha contraposat “un Estat que s’instal·la en la repressió” amb “la ciutadania catalana que mira lluny i endavant i segueix guanyant de forma pacífica el carrer i la llibertat”.

Finalment ha confiat que aquesta tarda la manifestació de l’ANC i Òmnium Cultural “tornarà a aplegar una multitud de ciutadans” i ha recordat que “el primer objectiu és la llibertat dels nostres presos polítics i exiliats”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: ORIOL a setembre 11, 2019 | 12:44
    ORIOL setembre 11, 2019 | 12:44
    BARCELONA ES MUCHISIMO MAS QUE LA DIADA

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa