ERC espera que la sentència que anul·la el pla hoteler de Colau “no tingui recorregut”

El portaveu del grup, Jordi Coronas, espera que "s'hagin fet les coses com cal"

ERC espera que les decisions judicials que amenacen el pla hoteler de Colau “no tinguin recorregut”. El portaveu del grup municipal, Jordi Coronas, ha fet referència en una piulada a la sentència del TSJC que anul·la el Pla especial urbanístic d’allotjaments turístics (Peuat), on ha desitjat que “s’hagin fet les coses com cal”.

El portaveu dels republicans ha avisat que si no es regulen els “usos”, les ciutats “no tindran futur i estaran en mans dels mercats”. 

[r:1]

El Peuat va ser una de les mesures destacades del primer mandat d’Ada Colau. El pla contempla la reducció del 20% dels llits als hotels que facin obres de reestructuració importants, a més de prohibir la construcció d’allotjaments turístics al centre de la ciutat. Amb aquesta mesura el consistori esperava alleugerir la presència de turistes als barris cèntrics i traslladar-los a altres zones menys saturades. 

La tinenta d’alcaldia Janet Sanz es va obrir a revisar el pla per arribar a un consens amb el sector hoteler, que l’ha portat als tribunals. 

Més informació

Nou comentari