ERC critica el trasllat de l’Oficina de l’Habitatge de Ciutat Vella per la inseguretat

L'Ajuntament defensa que el tancament s'ha fet per obres a la plaça on està ubicada

ERC ha exigit al govern municipal que mantingui l’Oficina de l’Habitatge de Ciutat Vella a la plaça Salvador Seguí, al districte. Ho ha fet després que l’Ajuntament hagi traslladat les instal·lacions a l’Eixample, segons els republicans. El grup d’ERC ha desvelat que el consistori ha tancat l’Oficina de l’Habitatge de Ciutat Vella i que, preguntat per la qüestió, ha al·legat que no pot garantir la seguretat dels treballadors. Els republicans han demanat explicacions a Colau a través d’un prec. 

Així, i segons ERC, el govern municipal ha tancat l’oficina i n’ha traslladat els serveis a l’Eixample, tot per “garantir un bon servei donada la situació dels voltants”. El govern del districte va confirmar als republicans que durant l’agost es “redirigiran les consultes i atencions” a l’oficina de l’Eixample, segons ERC.

Els republicans han criticat que l’oficina és un “element indispensable” perquè la “problemàtica de l’habitatge” és greu a Ciutat Vella.  El grup republicà ha demanat a l’executiu que torni a obrir l’espai municipal i que garanteixi la seguretat dels treballadors. 

L’Ajuntament defensa que el trasllat s’ha fet per obres

El consistori ha matisat que el tancament d’Oficines de l’Habitatge ha estat generalitzat a Barcelona, i que a l’agost en queden quatre de les deu obertes. El motiu pel qual la de Ciutat Vella ha estat traslladada a l’Eixample són unes obres de remodelació de la plaça Salvador Seguí. “El tancament de la zona deixa un espai molt petit entre les obres i l’oficina”, destaquen fonts municipals. 

Afirmen també que l’espai reprendrà l’activitat al setembre, igual que la resta d’oficines tancades durant aquest mes. El tancament s’ha fet “d’acord amb els treballadors”, segons l’Ajuntament. 

“La proximitat de les obres dificulta també el bon treball de l’oficina”, afegeixen fonts municipals. 

Més informació

Nou comentari