Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Elsa Artadi es presenta per ser alcaldable per Junts a Barcelona
  • CA

La líder de Junts per Catalunya a Barcelona, Elsa Artadi, ha oficialitzat aquest dimarts la seva voluntat per ser cap de llista del seu partit a les eleccions municipals a Barcelona de l’any 2023. Sota el lema Comença el canvi, Artadi ha assegurat que és l’alternativa al “model fracassat” de l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau i del primer tinent d’alcalde i líder del PSC a la ciutat, Jaume Collboni. També ha volgut marcar distàncies amb el seu soci de govern a la Generalitat i també ha titllat amb aquesta paraula el projecte que planteja el número u d’ERC a la capital, Ernest Maragall.

“Barcelona no passa el seu millor moment”, ha considerat Artadi, que ha assegurat que la ciutat està bruta, pateix incivisme i inseguretat. També ha afirmat que la congestió i contaminació a Barcelona són provocades per “l’urbanisme tàctic” que ha impulsat l’executiu municipal en els darrers anys. Així mateix, ha plantejat acabar amb les dificultats per accedir a un “habitatge digne”, malgrat que l’administració que formalment ostenta les competències en matèria d’habitatge és la Generalitat. Tot després que Junts finalment se sumés al pacte amb ERC, comuns, CUP i la Plataforma d’Afectades per la Hipoteca (PAH) per aprovar una nova llei antidesnonaments, després que els moviments socials acusessin el partit postconvergent de “bloquejar” la tramitació de la norma al Parlament.

Comuns i socialistes han fomentat el “sectarisme” i la “incompetència” al llarg de l’última legislatura, ha afirmat l’única alcaldable -de moment- de Junts per Catalunya. És per això que aposta per “recuperar l’orgull de ser de Barcelona, la millor ciutat de Catalunya”, ha dit. “Barcelona s’ho mereix”, ha conclòs Artadi.

Fins al 13 de febrer no se sabrà el candidat oficial de Junts per les eleccions municipals de 2023 a l’Ajuntament de Barcelona. Abans, però, cal seguir tot un procés, curt però intens.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Anònim a març 02, 2022 | 09:26
    Anònim març 02, 2022 | 09:26
    Endevant!!! Necessitem un canvi urgent.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa