Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Elsa Artadi: “El meu objectiu és ser alcaldessa el 2023”
  • CA

Elsa Artadi, regidora i presidenta del Grup Municipal de JxCat, vol ser alcaldessa el 2023. Ho ha afirmat avui en una entrevista a El Matí a Ràdio 4: “Seré candidata a l’Ajuntament de Barcelona al 2023. No em plantejo altres objectius”.

Artadi ha descartat que Puigdemont li demani ara que encapçali la llista de JxCat a la presidència de la Generalitat. “No passarà perquè va ser Puigdemont qui m’ho va demanar fa un any i jo estava molt a gust sent consellera de la Presidència i vam decidir fer una aposta a mig termini per Barcelona”, ha explicat.

Sigui com sigui i en una entrevista al TOT Barcelona l’agost de l’any passat, Artadi va assegurar que no “aniria tombant” ara que havia entrat a l’Ajuntament i va vaticinar que ella seguiria el 2023: “És evident que ningú de l’oposició repetirà en les pròximes eleccions i jo sí”.

Taula de diàleg

Artadi, que forma part de la delegació catalana a la taula de diàleg, ha insistit que el reconeixement de Catalunya com a nació és “l’origen fonamental del conflicte polític” i, per tant, ha afegit que si la delegació del govern espanyol a la taula ho reconeix, seria una “primera passa”.

“Portem un any i mig de reconeixement d’un conflicte polític. Anem a passar una primera pantalla que és el reconeixement de Catalunya com a nació”, ha defensat per després afegir que això ha de poder “obrir camí” per fer una discussió sobre el dret a l’autodeterminació.

De tota manera, Artadi ha volgut concretar que no es tracta d’un exigència per continuar a la taula i que un membre de la delegació catalana ja va posar aquesta qüestió sobre la taula en la primera reunió a la Moncloa.

Pel que fa a la data de la pròxima trobada, Artadi ha dit que encara no està fixada però que avui mateix els equips tècnics es podrien posar en contacte i que la nova reunió ha de ser al març, tal com es va acordar.

Coronavirus a l’Ajuntament

Artadi també ha explicat com s’estan vivint els últims casos de coronavirus dins l’Ajuntament, que han obligat a l’aïllament de tres regidors municipals: “Primer van començar a arribar rumors i de seguida em vaig posar en contacte amb la regidora Montserrat Ballarín. També amb Collboni i Martí”, ha explicat.

Elsa Artadi ha dit que “no estem acostumats a aquest tipus de mesures”. “Desitgem que cap d’ells doni positiu”, ha conclòs.

Més notícies
Artadi apel·la a la unió contra el “ressorgiment” de la ultradreta que retalla drets de les dones
Notícia: Artadi apel·la a la unió contra el “ressorgiment” de la ultradreta que retalla drets de les dones
Comparteix
Madaula ha esperonat les noves generacions fent referència al poder que tenen a les seves mans
Artadi: “Soc a la taula de diàleg perquè JxCat dona molta importància a Barcelona”
Notícia: Artadi: “Soc a la taula de diàleg perquè JxCat dona molta importància a Barcelona”
Comparteix
La regidora presenta la nova imatge de marca del grup municipal l'endemà de participar en la reunió amb el govern espanyol

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa