Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Artadi: “Soc a la taula de diàleg perquè JxCat dona molta importància a Barcelona”

Elsa Artadi, presidenta del grup municipal de Junts per Catalunya a Barcelona, és des d’ahir a la taula de diàleg que es reunirà amb el govern espanyol cada mes per tractar el futur polític de Catalunya. Tot i que és diputada del Parlament no forma part del govern català, i la seva tria per formar part de l’equip negociador de la Generalitat ha provocat tota mena d’especulacions, tot i que ella sempre ha mantingut en públic i en privat que quan va fer el pas de deixar el Govern per passar a l’Ajuntament ho va fer per quedar-s’hi. Avui, en una roda de premsa a l’Ajuntament, ha assegurat que la seva presència a la taula amb el govern espanyol no vol dir res més una aposta de JxCat per l’Ajuntament de Barcelona.

“JxCat dona a l’Ajuntament de Barcelona un pes que no sempre ha tingut en el nostre espai polític. El PSC sempre ho ha fet, els comuns evidentment també, l’espai polític del que ara és JxCat  ho va fer en l’època de Xavier Trias, però no ho ha fet sempre. I ara ho torna a fer. Per això jo soc a l’Ajuntament i això no vol dir deixar de tenir responsabilitats en la política nacional”, ha sentenciat.

Artadi ha fet aquestes declaracions en una compareixença en què ha presentat la nova imatge de marca del grup municipal que presideix des que Joaquim Forn va ser inhabilitat. Es tracta d’una renovació a fons dels logos del grup per a les xarxes socials, la web, la papereria i fins i tot la retolació dels seus despatxos a l’Ajuntament, i la clau és que s’hi introdueix la paraula “Barcelona” de manera visible i hi ha també una versió per a cada districte. Per als responsables de la formació a la ciutat, és una manera de assenyalar l’aposta pel paper de Barcelona en la seva estratègia.

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa