Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Elsa Artadi: “Més Guàrdia Urbana no vol dir més repressió”
  • CA

Elsa Artadi abandona la Generalitat per preparar-se de cara a les eleccions del 26 de maig a la candidatura de Junts per Catalunya, on anirà de número dos de Quim Forn. Precisament per deixar veure quina serà la línia electoral del seu grup, una entrevista del diari Ara li ha preguntat pels principals problemes dels barcelonins i Artadi n’ha mencionat “la seguretat, però “també l’habitatge”, en referència a l’últim baròmetre municipal. En aquesta línia, ha assegurat que cal “més Guàrdia Urbana” i que estigui “més empoderada”. “Això no vol dir repressió, ni anar en contra de les persones, sinó tenir un espai públic convivencial i respectat per tothom”, ha apuntat.

Segons l’exconsellera de Presidència, al voltant de la policia municipal “falta decisió, lideratge i que se’ls doni suport”. Preguntada pel seu futur al consistori si la seva llista no surt guanyadora, Artadi ha assegurat que quedar-se a l’Ajuntament passi el que passi és el seu “compromís”. Respecte el preu de la T-10, a diferència de Manuel Valls, Elsa Artadi ha demostrat conèixer-lo i ha apuntat que ella sempre les ha comprat “de tres en tres”.

Més notícies
Forn aspira a ser alcalde “contra la repressió, la presó i l’exili”
Notícia: Forn aspira a ser alcalde “contra la repressió, la presó i l’exili”
Comparteix
La candidatura de l'exconseller d'Interior reuneix Torra i Puigdemont, ovacionat per videoconferència, per al primer gran acte de precampanya
Ada Colau a Elsa Artadi: “Mentre era al Govern no ha fet res per Barcelona, al contrari”
Notícia: Ada Colau a Elsa Artadi: “Mentre era al Govern no ha fet res per Barcelona, al contrari”
Comparteix
L’alcaldessa encapçala un míting a les Cotxeres de Sants, acompanyada de Jaume Asens i Ernest Urtasun: "Aquestes eleccions van de fer-nos fora"
Artadi, Munté i Mascarell escenifiquen unitat a la llista de Quim Forn
Notícia: Artadi, Munté i Mascarell escenifiquen unitat a la llista de Quim Forn
Comparteix
Els tres dirigents del PDECat exhibeixen unitat després de mesos de rumors i tensió per la confecció de la candidatura

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa