Elsa Artadi: “Més Guàrdia Urbana no vol dir més repressió”

L'exconsellera de Presidència assegura que és el seu "compromís" quedar-se al consistori si la seva llista no surt guanyadora

Elsa Artadi abandona la Generalitat per preparar-se de cara a les eleccions del 26 de maig a la candidatura de Junts per Catalunya, on anirà de número dos de Quim Forn. Precisament per deixar veure quina serà la línia electoral del seu grup, una entrevista del diari Ara li ha preguntat pels principals problemes dels barcelonins i Artadi n’ha mencionat “la seguretat, però “també l’habitatge”, en referència a l’últim baròmetre municipal. En aquesta línia, ha assegurat que cal “més Guàrdia Urbana” i que estigui “més empoderada”. “Això no vol dir repressió, ni anar en contra de les persones, sinó tenir un espai públic convivencial i respectat per tothom”, ha apuntat.

Segons l’exconsellera de Presidència, al voltant de la policia municipal “falta decisió, lideratge i que se’ls doni suport”. Preguntada pel seu futur al consistori si la seva llista no surt guanyadora, Artadi ha assegurat que quedar-se a l’Ajuntament passi el que passi és el seu “compromís”. Respecte el preu de la T-10, a diferència de Manuel Valls, Elsa Artadi ha demostrat conèixer-lo i ha apuntat que ella sempre les ha comprat “de tres en tres”.

Més informació

Nou comentari