Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Els Mossos identifiquen diversos manifestants a plaça Catalunya
  • CA

Els Mossos d’Esquadra han identificat una desena de joves manifestants que havien a plaça Catalunya. Els antiavalots han fet una doble línia per dur a terme les identificacions i han escorcollat amb gran interès les motxilles i bosses que portaven els joves, que venien de la concentració contra Felip VI a l’Estació de França. Els manifestants han enfilat per Via Laietana i després han passat per Urquinaona.

Una estona abans, els Mossos d’Esquadra han encapsulat desenes de manifestants que havien entrat a l’Estació de França després de la visita de Felip VI. Quan ja feia estona que el rei espanyol havia marxat per visitar la 3D Factory de la Zona Franca, alguns dels concentrats que encara quedaven als voltants de l’estació han accedit a l’edifici, de seguida que s’ha obert l’accés a l’avinguda del Marquès de l’Argentera.

En un primer moment han volgut accedir per una primera porta, però la seguretat de l’estació l’ha tancat. Els manifestants s’han dirigit a la segona porta i han accedit a la zona de vies. Agents dels Mossos han arribat ràpidament per desallotjar-los però ha retingut un grup al vestíbul on els ha identificat. Entre els retinguts hi ha alguns tuitaires independentistes coneguts.

Una estona abans els CDR havien llançat pintura de colors contra la línia policial que custodiava l’Estació de França, on els espera un fort dispositiu policial per evitar que els manifestants es poguessin acostar a Felip VI. Els CDR han hagut de canviar el seu punt de trobada per l’ampli dispositiu dels Mossos d’Esquadra i de la Policia Nacional i s’han trobat a Arc de Triomf per després baixar cap a l’estació ferroviària.

Felip VI i el president espanyol, Pedro Sánchez, han abandonat l’Estació de França per anar cap a la Zona Franca. La policia ha tancat la sortida 22 de la ronda Litoral per facilitar la sortida del rei espanyol, que ha estat acomiadats per una cridòria dels manifestants que s’havien concentrat a l’exterior del recinte. L’estació de trens havia quedat sense servei ferroviari durant tot el matí i ha reobert al públic a quarts d’una del migdia.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa