Els comuns minimitzen el suspens de Colau i insisteixen a parlar d’empat tècnic amb ERC

El regidor de Presidència, Jordi Martí, ha restat importància al suspens d’Ada Colau, el quart consecutiu, i ha recordat que la valoració de l’alcaldessa ha millorat tres dècimes respecte a l’anterior baròmetre i que el nombre d’aprovats ha passat del 50,6% al 56,7% en sis mesos. Martí considera que els resultats del baròmetre “van en la bona direcció” i ha justificat el distanciament d’ERC pel “vent a favor” amb què compten els republicans des que Pere Aragonès va ser investit president de la Generalitat. A més, ha assegurat que “en termes demoscòpics encara es pot parlar d’empat” entre Maragall i Colau.

Martí també ha tret ferro al fet que la gestió municipal sigui el segon problema dels barcelonins perquè es tracta de “preguntes de caràcter obert on s’engloben diferents respostes” i ho ha englobat en la situació de malestar general de la població per la mala evolució de la pandèmia. El regidor de Presidència ha preferit donar més pes a la valoració directa de la gestió que fan els barcelonins, on el 44% la consideren bona o molt bona i el 39,2% dolenta o molt dolenta. Martí ha recordat que l’Ajuntament és l’única administració on les valoracions positives superen les negatives, ja que tant la Generalitat com el govern de l’Estat tenen molts més crítics que defensors.

Comentaris

    amb comu no podem Juliol 16, 2021 | 08:57
    amb la frau kolau, la janet sanz, l'eloi badia, i algun que altre comuneru, és normal que aquesta colla d'irresponsables i cada vegasda més vividors, condueixin al desastre la ciutat de Barcelona

Nou comentari