Els comuns asseguren que és “fals” que treballin per un acord amb Maragall d’alcalde

El compte de Barcelona en Comú ha saltat a Twitter en veure que ERC piulava que la candidatura d'Ada Colau avançava en la línia d'investir el cap de llista independentista

Barcelona en Comú ha posat el fre de mà en veure que Ernest Maragall agafava velocitat i assegurava que “els comuns volen treballar per un acord en el qual jo sigui l’alcalde”. “Aquestes informacions són falses”, ha piulat a Twitter el compte de la candidatura d’Ada Colau en veure les paraules del líder independentista. A les declaracions recollides per ERC, a més, Maragall remarcava que han parlat amb BComú i que els “empenyen les coincidències: programa de ciutat i possible acord de govern progressista”. Unes paraules que deixaven conreat el camp d’un acord republicà i d’esquerres entre les forces més votades però que ràpidament els comuns han sortit al pas per matisar-les.

“El nostre compromís és aconseguir un govern ampli i d’esquerres d’acord amb polítiques concretes”, han afegit des de Barcelona en Comú. L’afirmació va en la línia de mantenir la voluntat d’unir els 28 regidors d’ERC, PSC i ells mateixos per teixir un govern sòlid al capdavant de la ciutat. Una voluntat que han mantingut avui també tot i l’oferiment de Valls per investir Colau amb els seus vots. 

 

Nou comentari