Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Elisenda Alamany es perfila com a número dos d’Ernest Maragall
  • CA

Elisenda Alamany es perfila com a número 2 d’ERC a les municipals. Els republicans han sumat forces amb el partit de l’exportaveu dels comuns al Parlament anomenat Nova-Nou Futur – on també hi ha l’exdiputat dels comuns Joan Josep Nuet – amb un acord que han signat avui. “Davant l’actual situació política és necessari reforçar el projecte de l’esquerra sobiranista a Catalunya”, han expressat al text del pacte.

[r:1]

Com a part de l’acord podria estar la presència d’Alamany com a número dos de la llista, segons va avançar el Nació Digital. El pacte entre les dues formacions es desgranarà demà en una compareixença de Maragall i Alamany, en què s’espera que precisin la posició de l’exdiputada de Catalunya En Comú – Podem. 

El text de l’acord entre ERC i Nova inclou també l’aposta per la modernització de les polítiques públiques i convertir Barcelona en el “baluard dels drets i les llibertats”. “Exercint com a capital de Catalunya”, sentencia el pacte.

Més notícies
Comuns i ERC s’emporten la batalla política a Twitter
Notícia: Comuns i ERC s’emporten la batalla política a Twitter
Comparteix
Els republicans acusen Barcelona en Comú d'atacar "amb falsedats" als contrincants perquè l'equip de Colau els va acusar de no votar polítiques "d'esquerres"

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa