Una nova enquesta pronostica un triple empat entre Maragall, Colau i Collboni

ERC encara lidera els sondejos, però el PSC s’acosta als comuns i els tres partits es podrien trobar amb 9 regidors cadascun

Les eleccions municipals del 26M estan més disputades que mai i una nova enquesta obre la porta a un triple empat entre ERC, BComú i el PSC. Segons el sondeig que publica El Mundo, Ernest Maragall manté el lideratge en intenció de vot amb un 22%, mentre que Ada Colau es queda una mica enrere (20,3%) i ja s’ha de preocupar més del retrovisor, amb un Jaume Collboni que li trepitja els talons (19,6%).

Tot i la notable diferència en el percentatge de vot, es podria donar la circumstància que els tres partits empatessin a 9 regidors. Per la seva banda, JxCat també millora lleugerament les seves expectatives i amb un 14,8% dels vots s’emportaria entre 6 i 7 regidors. Valls i la seva plataforma es quedarien amb el 12,3% i entre 5 i 6 edils. L’últim partit amb representació seria el PP, que tindria dos regidors. Ni la CUP i Jordi Graupera entrarien a l’Ajuntament, segons l’enquesta.

Fa una setmana un altre sondeig donava 11 regidors a ERC, 10 als comuns i 7-8 al PSC. Amb aquests resultats, tant republicans com socialistes doblarien la seva representació actual a l’Ajuntament de Barcelona, mentre que BComú perdria un o dos regidors. 

Més informació

Comentaris

    Vicenç Ramoneda 18/05/2019 2:31 pm
    i, si s'en fes una d'altra empatarien tots!

Nou comentari