El CDR les Corts penja cartells al PDeCAT, ERC i la CUP per exigir que ratifiquin la independència

El Comitè de Defensa de la República organitza un cercavila popular dissabte a la tarda pels tres locals

El Comitè de Defensa de la República (CDR) del barri de les Corts de Barcelona ha penjat cartells a les seus del PDeCAT, d’ERC i la CUP per exigir que implementin la República, aquest divendres al matí. “La independència no es negocia: es ratifica”, diu el cartell. El propi CDR ha enviat un missatge de Twitter a les tres formacions per explicar que ha anat a les seves seus a advertir que els activistes són els mateixos que van defensar les escoles l’1-O, i que demà diumenge sortiran al carrer: “No ens aturarem”. El CDR organitza dissabte a la tarda un cercavila popular per les tres seus, sota el mateix lema que la pancarta.

​Fonts del CDR les Corts han explicat que l’encartellada ha tingut lloc a partir de les 8:30 hores d’aquest matí i que l’han dut a terme entre set i vuit persones per cada local. Els activistes expliquen que l’acció ha anat “molt bé” a les seus del PDeCAT i CUP, però que al local d’ERC els serveis de seguretat han actuat “amb empentes” quan el CDR començava a enganxar els cartells. “Han agafat un dels companys i l’han tirat”, denuncien.

El mateix CDR ja va irrompre en mítings de JxCat i la CUP durant la campanya del 26-M. De fet, van poder pujar a l’escenari a llegir un manifest per exigir als polítics que apliquin el mandat de l’1-O.

Més informació

Nou comentari