Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El CDR de les Corts irromp en un acte de JxCat per reclamar que es proclami la República
  • CA

El CDR de Les Corts ha irromput en un acte de la campanya de JxCat per les eleccions a Barcelona, a la plaça de la Concòrdia del barri, aquest dimarts a la tarda. Una desena d’activistes s’ha apropat a l’escenari en silenci amb una pancarta que deia: ‘La independència no es negocia, es ratifica’.

En veure’ls, la candidata Neus Munté els ha deixat pujar a l’escenari, des d’on una membre del CDR ha llegit un manifest per reclamar als polítics que proclamin la república “ja”. “Us exigim que no renuncieu allò que el poble va defensar amb il·lusió, amb coratge i amb determinació i que proclameu ja la República Catalana”. En acabar la lectura, el públic ha aplaudit i ha cridat “independència”, mentre els membres del CDR han marxat de la plaça sense incidents.

Instants després, Laura Masvidal, la dona del cap de llista de JxCat, Quim Forn, ha agraït al CDR per haver reivindicat la “legitimitat” de l’1-O haver fet “permanent” la denúncia de la “repressió”.

El mateix CDR ja va irrompre l’11 de maig en un acte de la CUP a la mateix plaça de la Concòrdia, i amb la mateixa pancarta. Els organitzadors del míting també els van convidat a participar en l’acte i un dels seus membres va pujar a l’escenari, com avui. “Hem demostrat que som un poble disposat a tot per aconseguir el que volem”, van explicar davant el micròfon. La intervenció, com avui, també va acabar amb crits d'”independència” dels assistents.

Més notícies
Membres dels CDR amb una pancarta a l'escenari durant un míting de la CUP a les Corts, aquest dissabte / ACN
El CDR de les Corts irromp en un acte de la CUP per reclamar-los que proclamin la República
Notícia: El CDR de les Corts irromp en un acte de la CUP per reclamar-los que proclamin la República
Comparteix
Despleguen una pancarta que diu "la independència no es negocia, es ratifica"

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa