Torra acusa Colau d’haver fet “abdicar Barcelona de ser la capital del país”

El president diu que “Girona ha assumit la capitalitat de Catalunya” gràcies al suport de l’alcaldessa al Procés

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha lamentat en un míting de JxCAT a Girona que Barcelona hagi “abdicat” els darrers anys “de ser capital del país” i que, en el seu lloc, la capitalitat de Catalunya l’hagi acabat assumint la ciutat gironina, sota el comandament de l’alcaldessa Marta Madrenas. Ha estat un retret implícit de Torra cap a l’alcaldessa Ada Colau, encara que no l’ha mencionat.

El president ha demanat el vot per l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, a qui ha agraït el suport del seu ajuntament a les institucions catalanes durant el procés: “Barcelona ha abdicat de ser capital del país i la ciutat que ha estat al costat de les institucions catalanes ha estat Girona i la seva alcaldessa, que ha assumit la capitalitat del país”. 
Torra ha afegit, tot dirigint-se a l’alcaldessa gironina: “T’ho vull agrair perquè heu estat al costat resistint tots els embats, liderant l’esperit de l’1-O, al costat de les institucions del país”.

Més informació

Comentaris

    odisea 22/05/2019 2:14 pm
    La Colau es un freno en todo para Barcelona,le viene grande y no esta capacitada,no ayudo en nada en el proces,y con ella ahi es como estar con el enemigo,espero que no gane por el bien de la ciudad.es retrograda.

Nou comentari