Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Xifres curioses de les eleccions municipals a Barcelona

Les eleccions municipals han donat pas a un ball de pactes que es mou al ritme de diverses músiques. Pacte entre Maragall, Colau i Artadi; govern en solitari de Maragall; pacte entre Colau, Valls i Collboni… Però també ha deixat xifres curioses que han despertat l’interès del portal municipals.cat, que ha dedicat un article a les dades que criden l’atenció després del final dels comicis. Una de les dades sorprenents a Barcelona va ser el resultat del partit Nosotros-Partido de la Regeneración Social.

La formació va ser fundada per Óscar Bermán, exregidor del PP expulsat després de dir a Colau que anés a “fregar terres”. L’exmembre del PP va iniciar una aventura amb un nou partit, que ha obtingut el 0,01% dels vots. 

L’empresari alemany i candidat de Fuerza Ciudadana, Karl Jacobi, també ha cridat l’atenció de municipals.cat. Jacobi, conegut per la seva proposta de construir una illa al mar amb 300.000 pisos per solucionar la manca d’habitatge a Barcelona. L’empresari va celebrar que la seva candidatura va quedar en dotzena posició de les 25 que es presentaven en total. Però dels 1.145 vots que va rebre Jacobi, almenys 131 li van ser atribuïts per error.

Més notícies

Un error del ministeri de l’Interior infla els resultats de Jacobi i el partit de Baltasar Garzón

Notícia: Un error del ministeri de l’Interior infla els resultats de Jacobi i el partit de Baltasar Garzón
Comparteix
L'equivocació a l'hora de transmetre les dades informàticament hauria restat prop de 300 vots a la candidatura de Junts per Catalunya
Notícia: Un error del ministeri de l’Interior infla els resultats de Jacobi i el partit de Baltasar Garzón - Mobile

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa