El final de la campanya i la celebració de les eleccions suposen l’inici del ball de pactes i dels dies de reflexió per als partits. Després de setmanes competint i lluitant pels vots, és moment de fer balanç. El portal municipals.cat ha fet balanç de les propostes més sorprenents dels candidats a l’alcaldia de Barcelona des que va començar la campanya.

La proposta estrella que destaca municipals.cat és l’illa al mar amb 300.000 pisos que proposava l’empresari alemany Karl Jacobi. El candidat de Fuerza Ciudadana, que no ha aconseguit representació al consistori, plantejava la construcció d’una illa artificial davant de Barcelona per solucionar la falta d’habitatge a la ciutat. A més, volia que l’illa tingués la forma de la paraula “Barcelona”.

Manuel Valls també té cabuda en el recull del portal, que inclou la proposta de l’ex primer ministre francès de desplaçar el Parlament a les Glòries i de convertir Barcelona en cocapital de l’Estat. També esmenten la idea d’organitzar els Grammy llatins o uns nous Jocs Olímpics a la capital catalana. 

Finalment, la intenció de Jaume Collboni d’organitzar una exposició universal al 2030​ també està en el recull de les propostes més sorprenents que ha deixat la campanya. 

Nou comentari

Més notícies

La Maragall Force One, la bici de Bou i altres maneres de demanar el vot pel 26M

Les eleccions municipals busquen les tècniques més originals per arribar als indecisos i captar nous votants

Les escombraries, tema de campanya a Barcelona

La CUP proposa municipalitzar-ne la gestió

Valls entra a la cursa pel premi al pitjor cartell electoral

Forma part de la llista de pitjors cartells de la campanya

El candidat barceloní al pitjor cartell electoral del 26M

Es tracta del d'un partit sorgit d'una escissió unionista de Podem
El vídeo de 'reggaeton' d'Ada Colau. | Caderas Crew

‘Reggaeton’, ‘trap’ i rumba per donar ritme a la campanya del 26M

Colau, Maragall i Bou han apostat per la música de cara a les eleccions