Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La Maragall Force One, la bici de Bou i altres maneres de demanar el vot pel 26M
  • CA

La proximitat de les eleccions municipals fa que els partits i els candidats busquin maneres originals d’arribar als indecisos i captar nous votants. En política està tot inventat… o no? Un recull del portal municipals.cat busca les 10 maneres més diferents de demanar el vot. Ernest Maragall va ser un dels primers presentant la Maragall Force One, una moto elèctrica per moure’s per Barcelona, tot i que el dia de l’estrena ja va aparcar a la vorera…

El candidat del PP, Josep Bou, que igual apaga un incendi com puja a una bicicleta, va fer una volta per Barcelona a tota velocitat. Un altre que puja a un vehicle amb rodes és el candidat d’ERC a Igualada, Enric Conill, i ha emulat el programa Al cotxe de TV3, mentre que els de Junts per Mollerussa organitzen caminades amb l’alcalde, Marc Solsona, per debatre sobre les qüestions més candents.

L’exdirectiu de La Caixa Carles Toda, de la coalició Units per Sant Cugat, també dona voltes amb bicicleta amb el lema “I si parlem de Sant Cugat?” Però un dels més originals, sense cap mena de dubte, és Xavier García Albiol, que es passeja per Badalona amb el seu food truck.

Més notícies
El candidat barceloní al pitjor cartell electoral del 26M
Notícia: El candidat barceloní al pitjor cartell electoral del 26M
Comparteix
Es tracta del d'un partit sorgit d'una escissió unionista de Podem

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa