Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Enganxada entre Mejías i Pin per un hipotètic pacte entre Colau, Valls i Collboni
  • CA

“Estem bojos o què?”. Així ha tancat la porta a un pacte entre Valls i Colau la regidora de Ciutat Vella en funcions, Gala Pin. Ho ha fet a través de Twitter, on ha afegit que “la pregunta és si ERC pactarà amb la dreta de JxCat o si accepta un govern ampli d’esquerres”. 

 

El tuit de la regidora en funcions Gala Pin. | Twitter

El tuit de la regidora en funcions Gala Pin. | Twitter

L’encara regidora de Ciutat Vella s’ha referit així a una opció que el primer secretari del PSC, Miquel Iceta, va posar sobre la taula per tal d’evitar que Maragall sigui alcalde. Iceta no va descartar un pacte entre PSC, Colau i Valls per a la investidura. Avui el cap de llista socialista, Jaume Collboni, ha manifestat que “una cosa és investir i l’altra governar”, però ha recordat que no pot parlar per altres formacions. 

Pin no formava part de la candidatura dels comuns per a les eleccions per “falta d’energia”. 

“Ciutadans mai pacta amb populistes”

Carina Mejías ha contestat a Pin que “Ciutadans, i dic Ciutadans, mai pacta amb populistes que destrossen ciutats”. La fins ara presidenta del grup municipal de Ciutadans ha respost així a la piulada de la regidora en funcions en què descartava qualsevol pacte entre comuns i Valls. Mejías ha incidit en el fet que Ciutadans no pacta amb “populistes”. Valls s’ha desmarcat en diverses ocasions de la formació taronja, deixant clar que era un candidat independent. A més, ha avisat que si Ciutadans pacta amb Vox a ciutats com Madrid, l’acord entre ell i el partit quedarà trencat.

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa