El PSC critica Colau per voler “maquillar unes xifres pèssimes en habitatge”

Daniel Mòdol ha dit que es podrien aconseguir més pisos construint en algun del 82 solars municipals que estan buits

El regidor del PSC a Barcelona, Daniel Mòdol, ha criticat Ada Colau per comprar 114 pisos a la Marina del Prat Vermell en lloc de construir més habitatge protegit. Mòdol considera que es tracta d’una mesura “de final de mandat per intentar maquillar unes xifres pèssimes en habitatge”, ja que, segons ha dit, s’acabarà el mandat amb 700 habitatges socials, molt lluny dels 8.000 que els comuns havien promès el 2015.

[r:1]

En declaracions a Europa Press, l’exregidor d’Arquitectura, Paisatge Urbà i Patrimoni ha titllat la compra de “frívola” i nadalenca. Colau i el regidor d’Habitatge, Josep Maria Montaner, han explicat que dels 114 pisos adquirits per 5,8 milions d’euros, 59 estan buits i la resta estan ocupats en règim de lloguer protegit.

El socialista considera que es tracta d’una mesura “fora de lloc i fora de temps” i ha criticat que s’hagin destinat recursos municipals a comprar habitatges que ja són de lloguer protegit. Mòdol ha assegurat que els 5,8 milions haguessin rendit molt més si s’haguessin invertit a construir habitatge en algun dels 82 solars municipals que, segons ell, estan buits.

Més informació

Nou comentari