Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El projecte estrella de Colau que Ciutadans vol eliminar

El grup municipal de Ciutadans ha demanat al govern liderat per Colau que desmantelli la superilla del Poblenou, perquè considera que està provocant “abandonament i conflictivitat” a la zona, especialment entre els carrers Badajoz, Pallars, Llacuna i Tànger.

La formació liberal creu que, després de sis anys de la implantació d’aquest projecte, la iniciativa no només no ha reeixit sinó que a més ha esdevingut “un problema greu”. Ciutadans es queixa de la degradació de les zones verdes i posa també el focus en la brutícia acumulada als carrers anteriorment esmentats, així com al mal estat del mobiliari urbà en aquest lloc.

Conductes incíviques i proliferació del botelló aboquen la situació al “fracàs”

A més, Cs ha evidenciat el seu malestar i preocupació per l’augment de les conductes incíviques en aquesta zona, i denuncia que s’afegeix a la proliferació del botelló. Com a conseqüència, la formació taronja no dubta en qualificar de “fracàs” la situació actual a la superilla del Poblenou i farà tot el que sigui al seu abast per tal que no es perllongui en el temps.

D’aquesta manera, Ciutadans reclamarà en la propera comissió d’urbanisme el desmantellament d’aquesta actuació d’urbanisme compresa entre els carrers Badajoz, Pallars, Llacuna i Tànger.

Els tallers mecànics del carrer de Rocafort, en guàrdia

Fa tot just dos mesos l’inici de les obres de la superilla de l’Eixample va posar en guàrdia els tallers mecànics i les botigues de motocicletes ubicades al carrer de Rocafort, que els obliga a conviure diàriament amb el soroll, la pols i el tràfec constant d’operaris. A més, també s’han d’acostumar a un canvi en el paradigma de la mobilitat en el sentit que la dràstica reducció del trànsit i del pas de vehicles per la zona amenaça la seva activitat habitual i, per tant, la viabilitat dels seus respectius negocis.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: En fi a novembre 08, 2022 | 15:44
    En fi novembre 08, 2022 | 15:44
    qui som que està desmantellat són els de ciudadanos. Dit això, la colau està destrossant la ciutat
  2. Icona del comentari de: FRAN BCN a novembre 09, 2022 | 12:45
    FRAN BCN novembre 09, 2022 | 12:45
    Ja seria hora que els veïns i oposició es rebotessin

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa