Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El govern Colau assegura que no té capacitat per aturar el nou tanatori a Sant Andreu
  • CA

El regidor d’Emergència Climàtica i Transició Ecològica de Barcelona, Eloi Badia, ha admès aquest dimarts que el govern municipal no té marge per frenar el projecte d’un tanatori en les casernes de Sant Andreu, i ha expressat la seva “frustració” davant aquesta situació. Ho ha dit en la comissió d’Ecologia, Urbanisme, Infraestructures i Mobilitat, en resposta a una proposició d’ERC que ha plantejat aturar la venda de la parcel·la en la qual es preveu construir el tanatori i elaborar un pla especial que reguli aquest tipus d’equipaments a la ciutat.

“No ho hem aconseguit, no ho hem pogut parar. I aturar el projecte és molt difícil”, ha afirmat Badia, que ha recordat que els terrenys són propietat del Consorci de la Zona Franca, que els va subhastar en 2018 i van quedar en mans de la funerària Mémora.

Les últimes setmanes, entitats veïnals de la zona s’han unit per protestar contra el projecte i per recordar a l’Ajuntament que anys enrere s’hi projectaven uns altres usos que han quedat ignorats.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa