Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El Gimnàs Sant Pau s’encomana a la implicació personal de Colau per evitar el desnonament
  • CA

El Gimnàs Social Sant Pau reclama la implicació personal de l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, per evitar el desnonament previst aquest divendres 30 d’abril. A través de les xarxes socials, l’entitat ha denunciat que l’Ajuntament i la propietat no es reuneixen des de fa deu dies i creuen que és el moment que Colau entri en les negociacions. “És un tema de ciutat”, afirmen des del gimnàs.

Al seu torn, fonts municipals apunten que el consistori va fer fa setmanes una oferta en ferm per comprar l’equipament per 9,5 milions d’euros i encara no han rebut una resposta per part de la propietat. Les mateixes fonts assenyalen que continuaran negociant “fins a l’últim minut”.Des del Gimnàs consideren que el govern municipal ha “deixat perdre tots els elements de pressió en una negociació”.

Aquesta mateixa setmana, ERC ha instat el govern de Colau a esgotar totes les opcions possibles per evitar un desnonament. Per als republicans, l’expropiació o la compra per un import intermig serien una solució per resoldre el conflicte.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa